http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 5 Hedef 4-5 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
1,924
113
Ben adama bu denli konusma dedim başına iş alırsın adam beni tehdit ediyorsun diyor puaha ben konuyu gerecek birsey demedim ki yazdiklarim ortada
babacım sen bizi salak sanıyorsun galiba yok şöyle konuşma böyle konuşma klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok net bişey diyorum madem öğreteceğin had bildireceğin bi durum var buluşalım diyorum bunda anlamayacak bişey yok

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
1,924
113
Arkadaşım çok istiyorsan adamla konuşmak dm den yaz burda senin yazdıklarını okumak zorunda değil kimse
dm den yazsaydı dmden cevap verirdim adam burda yazıyorsa mecbur burda cevap verecem senin bi yaran varki öyle taraflı konusuyorsun anladık eşin dostundur savunursun ama bence bu hareketleri sergileme avukatlığa gerek yok bak adamın dili var ne güzelde konusuyor patır kütür cevap veriyor

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,185
24,111
113
babacım sen bizi salak sanıyorsun galiba yok şöyle konuşma böyle konuşma klavye delikanlılığı yapmaya gerek yok net bişey diyorum madem öğreteceğin had bildireceğin bi durum var buluşalım diyorum bunda anlamayacak bişey yok
Ne halin varsa gör benim canımı sıkma artik ben sana güzel dillen yapma dedim burdan bana ne desen ses etmem dedim sen hala neyi uzatıyorsun

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,474
113
dm den yazsaydı dmden cevap verirdim adam burda yazıyorsa mecbur burda cevap verecem senin bi yaran varki öyle taraflı konusuyorsun anladık eşin dostundur savunursun ama bence bu hareketleri sergileme avukatlığa gerek yok bak adamın dili var ne güzelde konusuyor patır kütür cevap veriyor
Dost boşver ya cidden boşver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...