- 44,587
- 13,035
- 113
Yanlis kisiye atmissin gelmediGönderdim sende bu arkadaşların işini hallet
Yanlis kisiye atmissin gelmediGönderdim sende bu arkadaşların işini hallet
Papel alayım IBAN yada@Mülayim6060 kime iban atıyoruz kime parayı attım millet muallakta bekliyor
😄😄😄
Dostum sen neye itiraz ediyon size de atıyor işte sinantamam mesele oysa mesela rol açarken konu başlığına koyarsın o kuralı herkes uyar paşa paşa kimsede sesini çıkarmaz böyle rol bittikten sonra söylenmez abisi o söz anladın hadi gecen güzel olsun
Snaa atıyorum Osman iban
Iban at gelince 200 tl atacam sanatamam mesele oysa mesela rol açarken konu başlığına koyarsın o kuralı herkes uyar paşa paşa kimsede sesini çıkarmaz böyle rol bittikten sonra söylenmez abisi o söz anladın hadi gecen güzel olsun
Beni kâle almıyorsan söyle dost
Ibani atAga ben listede yokum anlamadım ama bi bakarsan konunun en başına?
Kapat gitsin konuyu dostum boşver gece gece.gel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
senin gibi kendini bok sananlarla uğraşmakla geçti bu yaşım anladın koca kafalı arkadasBak 28 yaşındasın senden 2 yas büyüğüm burdan bana istediği ni de sana sesim çıkmaz ama konuşma üslubunu reaal de sakin ama sakin yapma başına iş alırsın haberin olsun iyi geceler Allah a emanet
Arkadaş adamın rollun icine ettin ya herkese salça oldun . Adam atıyor işte daha ne millete laf dalaşına giriyorsunkigel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
Yanlis yere attin ya da banka limitimiz mi doldu gelmediDostum sen neye itiraz ediyon size de atıyor işte sinan
Kardeş uzatma artık gece gecegel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
Puahah kardesim ben seni tehdit mi ettim simdi benim dediklerimden bunu mu cikardin cidden benim olduğum yere zaten kimse gelemez de ben burda kimseyi tehdit etmem ama sen bu denli reaal de hareket et canim çok yanargel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
sanamı soracaz sen hakimmisin istediğimle girerim adam salça oluyorsa cevabını veriyorsam senin zoruna giden ne ?Arkadaş adamın rollun icine ettin ya herkese salça oldun . Adam atıyor işte daha ne millete laf dalaşına giriyorsunki
Her zaman ki ibana attim gelir birazdanYanlis yere attin ya da banka limitimiz mi doldu gelmedi
tamam işte deneyelim diyorum kötü bişey demiyorum buluşalım deneyelim göster sende uygulamalı bende göreyim?Puahah kardesim ben seni tehdit mi ettim simdi benim dediklerimden bunu mu cikardin cidden benim olduğum yere zaten kimse gelemez de ben burda kimseyi tehdit etmem ama sen bu denli reaal de hareket et canim çok yanar
Dm ye baksana kardoHer zaman ki ibana attim gelir birazdan