http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 5 Hedef 4-5 Adım💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,587
13,035
113
tamam mesele oysa mesela rol açarken konu başlığına koyarsın o kuralı herkes uyar paşa paşa kimsede sesini çıkarmaz böyle rol bittikten sonra söylenmez abisi o söz anladın hadi gecen güzel olsun
Iban at gelince 200 tl atacam sana

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,529
1,474
113
gel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
Kapat gitsin konuyu dostum boşver gece gece.

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
1,924
113
Bak 28 yaşındasın senden 2 yas büyüğüm burdan bana istediği ni de sana sesim çıkmaz ama konuşma üslubunu reaal de sakin ama sakin yapma başına iş alırsın haberin olsun iyi geceler Allah a emanet
senin gibi kendini bok sananlarla uğraşmakla geçti bu yaşım anladın koca kafalı arkadas

Mehmet9306

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,455
923
113
gel adres vereyim veya ver ben geleyim deneyelim öyle klavyeden tehditkat konusmak neymiş görelim kim daha delikanlıymıs sabah müsaitim istediğin her yere gelirim varmısın?
Arkadaş adamın rollun icine ettin ya herkese salça oldun . Adam atıyor işte daha ne millete laf dalaşına giriyorsunki

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,185
24,111
113
Puahah kardesim ben seni tehdit mi ettim simdi benim dediklerimden bunu mu cikardin cidden benim olduğum yere zaten kimse gelemez de ben burda kimseyi tehdit etmem ama sen bu denli reaal de hareket et canim çok yanar

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
1,924
113
Arkadaş adamın rollun icine ettin ya herkese salça oldun . Adam atıyor işte daha ne millete laf dalaşına giriyorsunki
sanamı soracaz sen hakimmisin istediğimle girerim adam salça oluyorsa cevabını veriyorsam senin zoruna giden ne ?

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
1,924
113
Puahah kardesim ben seni tehdit mi ettim simdi benim dediklerimden bunu mu cikardin cidden benim olduğum yere zaten kimse gelemez de ben burda kimseyi tehdit etmem ama sen bu denli reaal de hareket et canim çok yanar
tamam işte deneyelim diyorum kötü bişey demiyorum buluşalım deneyelim göster sende uygulamalı bende göreyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...