- 44,587
- 13,035
- 113
Tmm@sinansrml63 etkinlik açmayan 2.3 kişi var onlara 200 ateşle sen de onları seç
Tmm@sinansrml63 etkinlik açmayan 2.3 kişi var onlara 200 ateşle sen de onları seç
Tamama kuzenBenimkinide @Barrios atarsın kuzen o atar bana ibandan
grek yok kankam boşver ben öyle muabbete geldim ama sistem yanlış çünkü madem yok şöyle kural var böyle kural var diyorsan işin başında yazacaksın konun başına bilen var bilmeyen var iyi gecelerSen ve @Nazo987 icin 2 adim yapar 1500 yapariz 500 500 500 bolusuruz
Aga ben listede yokum anlamadım ama bi bakarsan konunun en başına?
Dm den listeyi yazdım sana bir bakarsanŞimdi Açık DM mülayim şunlar diyince atacam
Eywallah dost
Yok kardo osman dağıtacak da umrunda değil. Ne dm ye bakıyor ne buraya@Marley kardo nasıl yapıoz sana mı atıoz iban osmanı mı
Kuzen az önceki dm yi hortlatsanaBenimkinide @Barrios atarsın kuzen o atar bana ibandan
Gönderdim sende bu arkadaşların işini hallet
Konudaydı az önceYok kardo osman dağıtacak da umrunda değil. Ne dm ye bakıyor ne buraya
Kardo osman bir şey yazmıyorGönderdim sende bu arkadaşların işini hallet
Ben burada bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim girmemde o söylediğin arkadaşı da tanımam etmem bana da mantıksız geldi ama yapabilecek bir şey yok canları sağolsun napalım.eş dost listesinde değilsen giremezsin kankazamanında ben çok rol yaptım adam gelmiş son zamanda rol varmıydı diyo bi tane yazısını görmedim marley beyfendinin yapcak bişey yok adamın geçim kaynağı da bu elinden almayalım
![]()
Kesene bereket dostumGönderdim sende bu arkadaşların işini hallet
Bana yolladıKardo osman bir şey yazmıyor
Listeyi attım total 9 kişi
Kime iban atılacak Osman'a mı