- 35,288
- 20,602
- 113
Yazılmadı kiÇok boktan yapıyorsunuz bu dağıtım işini kim kazandı şimdi mülayimden başka
Yazılmadı kiÇok boktan yapıyorsunuz bu dağıtım işini kim kazandı şimdi mülayimden başka
Bencede,bir belli olsun da ona göre atılır zatenHerkes atar şimdi liste gelsin öyle dağıt kardo
Sen n liste yapmıştın Osmani etiketlesen ona göre dağıtsinHerkes atar şimdi liste gelsin öyle dağıt kardo
mülayim e dm atanlarda suç yok o zamanYazılmadı ki
Dumeni birak dm en kapaliKazananlar atsın papel DM açık şuan
Ben atarım mesaj olmadı isimleri yazsınlar bı sorun yok kralBana acılmamıs
Dost en başından beri saat 00.09 dan beri burdaydim ama listeye giremiyoruz canınız sağolsun bol kazanclariniz olsunSen n liste yapmıştın Osmani etiketlesen ona göre dağıtsin
@osmanarslan72Enişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Bunlar full vardı sadece erhan biraz sonra geldi yine de yazılır
@osmanarslan72Enişte
Erhan21
Deadlong
Sinan
Barrios
Metin
Zeisy
@JayJayOkocha
Bunlar full vardı sadece erhan biraz sonra geldi yine de yazılır
Şimdi Açık DM mülayim şunlar diyince atacam
Gun ıcınde roll acanları secıyolar reısDost en başından beri saat 00.09 dan beri burdaydim ama listeye giremiyoruz canınız sağolsun bol kazanclariniz olsun
Sen ve @Nazo987 icin 2 adim yapar 1500 yapariz 500 500 500 bolusuruzDost en başından beri saat 00.09 dan beri burdaydim ama listeye giremiyoruz canınız sağolsun bol kazanclariniz olsun
Tamam liste bu 8 kişi
Ben varmiyim birinde varim birinde yokum ama
Eywallah dost umarım herkes kazanç saglarSen ve @Nazo987 icin 2 adim yapar 1500 yapariz 500 500 500 bolusuruz
Benimkinide @Barrios atarsın kuzen o atar bana ibandanŞimdi Açık DM mülayim şunlar diyince atacam
Benle 9 😅😅😅Tamam liste bu 8 kişi