Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,847
17,175
113
En az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Başka bi rolde görüşmek üzere
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,132
12,463
113
En az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Eline saglik kesene bereket iyi aksamlar güzel insan

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,950
23,856
113
Ben ayriyeten özür dilicem senden daha sonra dost kusura bakma

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,320
85,030
113
Deme enişte ya ;(
Şansımıza sokam...bir k gelecekti bı gol ataydii..
Sanada 300 atmak içimden geçmişti o yüzden alintiladim kısmet yokmus
Hesapta 300 varsa sen yine at be dost o kadar içlendin
Geçmiş olsun atamazdı zaten cl maçları lig maçına benzemez oynayamadı hiç

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,096
4,146
113
Eline emegine saglik dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...