Yoldaydım kusura bakma@Mamoste papel mamoste
Yazdım kesene bereket
Yoldaydım kusura bakma@Mamoste papel mamoste
Eniştem ev yapıyor zaten yakında onun yanına gidecem ev bitmek üzere 1 ay oraya gidecem takilcam o zman kafamı toparlarım insTatil yap bi bana güven
Sen bugün bana atsaydin parayi bugün iyi kazanirdin şansını kaybettinAc bir rol villareal kg![]()
Atar dediğimiz dk oyundan aldı ardayı asencioyla değiştirdiJoJo özel oran vardı umudumuz Arda @Mülayim6060 den bomba patlamadı bize
Yapmadım ama yapıcaz inşallah bu sene bitmeden adaşEniştem ev yapıyor zaten yakında onun yanına gidecem ev bitmek üzere 1 ay oraya gidecem takilcam o zman kafamı toparlarım ins
Kalmadi ki dost ne yapalımSen bugün bana atsaydin parayi bugün iyi kazanirdin şansını kaybettin
Pauhah alem adamsın yemin ederimYapmadım ama yapıcaz inşallah bu sene bitmeden adaş
Keske 1k de olsa atsaydın suan 8k paran olmustuKalmadi ki dost ne yapalım
Hah super farkli hava farkli ortam iyi gelirEniştem ev yapıyor zaten yakında onun yanına gidecem ev bitmek üzere 1 ay oraya gidecem takilcam o zman kafamı toparlarım ins
Zaten 500 vardi oda sabah gittiKeske 1k de olsa atsaydın suan 8k paran olmustu
Deme enişte ya ;(Atar dediğimiz dk oyundan aldı ardayı asencioyla değiştirdi
Eline saglik kesene bereket iyi aksamlar güzel insanEn az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Başka bi rolde görüşmek üzere
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Ben ayriyeten özür dilicem senden daha sonra dost kusura bakmaEn az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar
Benim rollerde kimse alınganlık yapmasın kimseye bile bile cevap vermemezlik yapmıyorum konuda alintilanan bir sürü msj var bakma gibi bir imkanim yok yani alınganlik küslük bunlar yakışmıyor şampiyonlar ligine yetişin diye alel acele rol yaptık daha napalim çalışırken birde
Hesapta 300 varsa sen yine at be dost o kadar içlendinDeme enişte ya ;(
Şansımıza sokam...bir k gelecekti bı gol ataydii..
Sanada 300 atmak içimden geçmişti o yüzden alintiladim kısmet yokmus
Banada reis laVarmı ödül almayan
Koş slota sıfırla gelEline saglik kesene bereket iyi aksamlar güzel insan
Psv 3.5 ust real kg juve kg sağlık olsun diyelim o zmana dostZaten 500 vardi oda sabah gitti![]()
Eline emegine saglik dostEn az 30 kişiye dağıtım yaptim kimine az kimine cok fazla. kimseyi kırmadım benden bu kadar