- 44,068
- 12,428
- 113
Tesekkurler o yuzden almadim dost bi dahakine insallah sen de alirsinBen sonra dan geldim o yüzden kazananlara tebrikler bol şanslar
Tesekkurler o yuzden almadim dost bi dahakine insallah sen de alirsinBen sonra dan geldim o yüzden kazananlara tebrikler bol şanslar
Birazdan @Beşiktaş gelip itiraz edebilir dost bide cümlenin sonuna gülücük bırakır@Mülayim6060 liste bastan beri olanlar
@Erhan2121 @Enişte @Method @bella @Victorosimhen @SüperMario @osmanarslan72 @Golcümetin @SaHgEc @elliott
Benle borlikte 11 kisi var mi itiraZ
Mülayim görmesinPimi çekilmiş bomba gibisin![]()
Benimki bir sonraki role kalsın dostum bişey kalmadı sana, basarirsan bir dahakine artikTamamdır yaz
Zaten gözü bizi görmez merak etme,sayısız şans diledik bir beğeni bile atmadı dddMülayim görmesin
EyvallahTesekkurler o yuzden almadim dost bi dahakine insallah sen de alirsin
At sen atBenimki bir sonraki role kalsın dostum bişey kalmadı sana, basarirsan bir dahakine artik
Bombaları görüyor adı üstünde bombaciZaten gözü bizi görmez merak etme
Aynen 😄😄Birazdan @Beşiktaş gelip itiraz edebilir dost bide cümlenin sonuna gülücük bırakır
En güzeli o olurAlmak istemeyenleri bana at mülayim patili dostlara yaş mama alırım
Hav awAlmak istemeyenleri bana at mülayim patili dostlara yaş mama alırım
Besiktas 2 gcffBen bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Ödülün gönderildi dostHav aw
Sen neye alınganlık ediyorsun dost ne oldu daBen bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Doğru tektir DEĞİŞMEZBen bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Sende beni gormedin yazdim bunuTesekkurler o yuzden almadim dost bi dahakine insallah sen de alirsin
Ilgisizlik krizine girmis diyom manita bul o kadar para harcayacagina manitaya yedir diyom anlamiyor kendi icinde yalnizlik yasiyor onun icin samimiyetle kumari birakmasini soyluyom yoksa eline 2 milyon ver bir gecede giderSen neye alınganlık ediyorsun dost ne oldu da