- 44,083
- 12,444
- 113
Liste dogru digerlerini eklemeye grek yok dagitima gecelimAynn knk takip edenleri yaz knk sadece
Liste dogru digerlerini eklemeye grek yok dagitima gecelimAynn knk takip edenleri yaz knk sadece
Bekliyorum benim iban sende var zaten 🤣🤣22 kiye gider bu liste 😂😂
Kesene bereketTamam bu listeden eliott ,şahgec, Victorosimen, bella, method
İban yaz bu arkadaşlarq 250 sen ateşle
Diğerleri @qguzh4nn0 sende olacak
Demek bu yüzden burdaki rolleri azaltdin vaybe dostHakketten ayıp denen bişey var insan 2 kuruş kazanmasin yani. Bu nasıl liste kardeşim. Sokaktan geçen birkaç adamı da yazsaydiniz. İlla herkes alacak diye bişey yok ki, adam kazandığına pişman olur be
Ilk adimdan beri herkes var ayirmadik dostHakketten ayıp denen bişey var insan 2 kuruş kazanmasin yani. Bu nasıl liste kardeşim. Sokaktan geçen birkaç adamı da yazsaydiniz. İlla herkes alacak diye bişey yok ki, adam kazandığına pişman olur be
yaşa mülayim paralı adamın şakasına her zaman gülerimSenin paraya ihtiyacın yok seni yazmaları hata zaten
Kesene bereket knk @Mülayim6060 rol açıp dağıtım yapacagim knk bende sayende🙏🙏Tamam bu listeden eliott ,şahgec, Victorosimen, bella, method
IBANi kime atacaktim kafam karıştıTamam bu listeden eliott ,şahgec, Victorosimen, bella, method
Kazancaz mi dost ona göre konuna bı selam vermeye gelirimKesene bereket knk @Mülayim6060 rol açıp dağıtım yapacagim knk bende sayende🙏🙏
Beni niye ayırdın kank 5 dakka uğrayıp gitmişiz ne demek yaniIlk adimdan beri herkes var ayirmadik dost
Kesene bereket kralTamam bu listeden eliott ,şahgec, Victorosimen, bella, method
Herkese 100 lira dost basimizdan fazla puahaHakketten ayıp denen bişey var insan 2 kuruş kazanmasin yani. Bu nasıl liste kardeşim. Sokaktan geçen birkaç adamı da yazsaydiniz. İlla herkes alacak diye bişey yok ki, adam kazandığına pişman olur be
5 kisi bana atacak sende onlardansinIBANi kime atacaktim kafam karıştı
Aynn knki🙏Kazancaz mi dost ona göre konuna bı selam vermeye gelirim
🙏🏻🥰🙏🏻Tamam bu listeden eliott ,şahgec, Victorosimen, bella, method
Sans mı atıyoruz 🙄5 kisi bana atacak sende onlardansin