Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 2K Hedef 3 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
37,432
37,574
113

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,897
23,704
113
Ben bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,061
12,425
113
Ben bu konuya geldim 100 tane msj attim bir tepkime bile gelmedi bazen paradan daha değerli şeyler vardır hayatta oda saygıdır sevgidir ben konu sahibini sevdiğim için konularına dahil oluyorum ama konu sahibi muhatap bile olmuyor insanlan cömertlik konusunda üstüne adam tanımam ama bazi konularda hiç tepkime bile vermemesi hiç hoşuma gitmedi o yuzden bir daha konu sahibin rolünü takip etmicem
Besiktas 2 gcff

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,077
4,136
113
Sen neye alınganlık ediyorsun dost ne oldu da

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,697
10,530
113
Doğru tektir DEĞİŞMEZ

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
44,061
12,425
113
Sen neye alınganlık ediyorsun dost ne oldu da
Ilgisizlik krizine girmis diyom manita bul o kadar para harcayacagina manitaya yedir diyom anlamiyor kendi icinde yalnizlik yasiyor onun icin samimiyetle kumari birakmasini soyluyom yoksa eline 2 milyon ver bir gecede gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...