- 11,838
- 7,438
- 113
Forumda zaten dağıtım yapan kişi sayısı 10 kişiyi geçmez isimleri bile ezbere biliyorum
Dos bim fişi gbi napsin adam😃@sinansrml63 liste hani nerede
Kimler listede chatgpt ye soracak mış@sinansrml63 liste hani nerede
Kanka ortam fena orda otel nı tuttun bnb mı1 saat gösteriyor la burdan baya uzanmış
Sinan zorlanıyor bugun@sinansrml63 liste hani nerede
Yalar yutar dik tutarım dedi bana geçen sene biri 2 ay foruma girmedim alicimHalbuki en çok sevdiğin başıdır kankim
Allah daha iyi günler nasip eylesin reis herkese 🙂Hamd olsun kardesm
Amin kardesm benmAllah daha iyi günler nasip eylesin reis herkese 🙂
Kesene bereket dost gönlü güzel insan 🙏@sinansrml63 liste hani nerede
Normalde rol bitmeden yapardı köşe de tutardı@sinansrml63 liste hani nerede
Kanka ev var burda da başımızda amca var bir rahat bırakmıyor 😂Kanka ortam fena orda otel nı tuttun bnb mı
Merak ettim 🙂Forumda zaten dağıtım yapan kişi sayısı 10 kişiyi geçmez isimleri bile ezbere biliyorum
Sende yalatıp yutturaydın kankiYalar yutar dik tutarım dedi bana geçen sene biri 2 ay foruma girmedim alicim
Tabii ki itiraz sinanim. Bu sefer basindan beri varim laListe roll sahibi etkinlik sartini koydugu için bu sekilde
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
10 kisi var mi itiraz
Zaten foruma giriyor da msj atmiyor umarim geri gelir dost3-5 gün gelir giderler be olur öyle arada
Barcelona 1.85 ...ŞEYTAN DİYOR ÇEK AT 1XBETE HEPSİNİ TEK MAÇA BAS DAĞITIMI DA İPTAL ET.
Var ben nerdeyim 😂😂Liste roll sahibi etkinlik sartini koydugu için bu sekilde
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
10 kisi var mi itiraz
Kanka et valla dagıtımı ıptal ben hakkımdan vazgectımŞEYTAN DİYOR ÇEK AT 1XBETE HEPSİNİ TEK MAÇA BAS DAĞITIMI DA İPTAL ET.