Kesene bereket reis daim olsun 🙋@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Kesene bereket reis daim olsun 🙋@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Geç geldik biraz girer miyiz listeye ucundan dost@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Sinan adet getirmişHarbiden yeni sistem mi gelmiş foruma oyayhayau
Bu ayarda gitseydin para hiç bitmezdi mülayim@sinansrml63 bi liste yap 10 kişi 400 olacak şekilde etkinlik açanlardan olsun sadecee bu gelmicek. burada bitirelim
Benı gene secmez su sınana bsey sole lurfen@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Aselam demen lazm Ramo sanki önce bı haftadır oyun oynamıyorum valla ne maçı it gbi calisiyormHangi maçtan yattın dost
Bir gün nasip olur umarım Ağa 😂 ben de çok istiyom orayıBende vardı da kuzuya donduk evde elde tel sabah aksam takılıyoruz artik Kıbrıs'ta askerlik yaptım param olsa paraya gitmek istiyorum girne diye bir bölge var orda hemn kızları mi desem yok bole birsey ama gidemedim daha
Bol kazanclaŕin olsun dost 🙏 takip edemedim canım sıkkın 2 gündür knk@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Mülayim reis bu konuda etkinlik muhabbetinden dm atsam bakarmısın rica etsem@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Napiyon paşa Fethiye nasılAha abim de günler sonra geldi benle denk getirdi
Rol uzun zamandır açamıyorum 100 sayfadır takip ettim cikmazmi yani@sinansrml63 etkinlik açmayan kesinlikle ekleme 10 kişiyi geçmesin liste
Kesene bereket dost bu da geleydi iyidi@sinansrml63 bi liste yap 10 kişi 400 olacak şekilde etkinlik açanlardan olsun sadecee bu gelmicek. burada bitirelim
Hosgeldin abi asNapiyon paşa Fethiye nasıl
Ya bırak listeyi şimdi tatil yapiyon pauhaGeç geldik biraz girer miyiz listeye ucundan dost
Hg adaşım benimAselam demen lazm Ramo sanki önce bı haftadır oyun oynamıyorum valla ne maçı it gbi calisiyorm
Başını iyi yakalamak lazım bak biz yakalayamadıkNeyse ki bu sefer basindan beri burdayiz sjsjsj