Vay şeytan sinanKendimi de almadim mulayim ekstradan atmasa açım
Vay şeytan sinanKendimi de almadim mulayim ekstradan atmasa açım
Ben yokum 😂😂 çünki etkinlik açmıyorum etkinlik açanlara dagıtım yapılcak diye 4 cü adım tamamlandığında okudum sağlık olsun reis kazansın yeter 🙂Liste roll sahibi etkinlik sartini koydugu için bu sekilde
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
10 kisi var mi itiraz
Listede 3 kişi doğru düzgün etkinliği yoktur herkes bilir zaten. Onları almış seni almamış😅😅Tabii ki itiraz sinanim. Bu sefer basindan beri varim la
Ver 5 kişi bana ben göndereyimSenle @Erhan2121 dagitimi bolusun benim hesaplarda sikinti
Kanki seni görende sabah akşam biz alıo sancakAcıkta onlar alsın kanki yeter mülayim bize mi çalışacak
Ilkkez bi takip edeyim bastan sonra dedim onda da sini ocakdisi yapti enisteYakışır mülayim bu para bize yetmez Sinan bizi listeye bile alamıyor artık maddi sıkıntılardan
@sinansrml63 cıkarı olanları alıyo lısteye herzamanListede 3 kişi doğru düzgün etkinliği yoktur herkes bilir zaten. Onları almış seni almamış😅😅
Olur paylaşırızSenle @Erhan2121 dagitimi bolusun benim hesaplarda sikinti
En iyisi bence 🤌🤌🤌🤌DAĞITIM İPTAL
KİMSE KENDİNDEN FERAGAT ETMİYOR
HERKEZ KENDİNİ DÜŞÜNUYOR MALESEF
HERKEZ İYİ GECELER
Fakir dostu sinan knk😔Kendimi de almadim mulayim ekstradan atmasa açım
Adamsın vur barcayaDAĞITIM İPTAL
HERKEZ İYİ GECELER
@Mülayim6060 @Calypso13 yu unuttuk 11 kisi idare edrsinListe roll sahibi etkinlik sartini koydugu için bu sekilde
@fearjr1992
@zeisy
@bella
@hkmtgnl
@Aktas25
@osmanarslan72
@Erhan2121
@BySwigger
@Golcümetin
@AllanSaintMaximin
10 kisi var mi itiraz
Sağlık olsunDAĞITIM İPTAL
HERKEZ İYİ GECELER
Askooom😂😂😂Listede 3 kişi doğru düzgün etkinliği yoktur herkes bilir zaten. Onları almış seni almamış😅😅
Sino yine kafayi yapmis anlasilan kanka 😂😂Listede 3 kişi doğru düzgün etkinliği yoktur herkes bilir zaten. Onları almış seni almamış😅😅
Calpio ve jayjay da sürekli vardi o ikisi unutulmuş dostDAĞITIM İPTAL
HERKEZ İYİ GECELER
Yes be kurtulduk dm lerdenDAĞITIM İPTAL
HERKEZ İYİ GECELER
Aynen hacı baba tekkesı al kolundan getır buldugunu ıptal ulan ıptal@Mülayim6060 @Calypso13 yu unuttuk 11 kisi idare edrsin