- 17,800
- 13,608
- 113
Bencede bir iki msj yazanı almak olmaz..haksizlik olmasın diyorBaştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence
Bencede bir iki msj yazanı almak olmaz..haksizlik olmasın diyorBaştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence
Tüm seriler,,Baştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence
Anlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldıaynen o benim , mamoste 3 saat takip ettik , bize vermedim sana verdi , konuda mesajın bile yok , şimdi bende aynı şekilde 1 mesaj bile yokken ödül talep ediyorum , hatta dm'den 15dk önce yazdım bakabilirsin
Aynen,,,adalet mülkün temelidir!!Bencede bir iki msj yazanı almak olmaz..haksizlik olmasın diyor
Adam 55 dk önce online olmuş adamı almışın broHaksızlık olmasın diye seçtim reisim bakarak sen secersin
Ben dünden beri takip ediyorum listeye hiç girmedimBaştan sona takip edenler dedik sen bir daha liste çıkarma bence
Karıştırmış olabilirim reisAdam 55 dk önce online olmuş adamı almışın bro
Nasrettin hoca göle maya çalma hikayesi,,,YA TUTARSA!!!Anlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldı
Beni almamışsın yazıklar olsunAdam 55 dk önce online olmuş adamı almışın bro
227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikarAynen,,,adalet mülkün temelidir!!
Sağlık olsun doğru halini paylaştım benKarıştırmış olabilirim reis
Benim liste doğru dert etme227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
tamam işte yardım bi tarafın yardım etmesiyle başlar , sen yardımı başlat bende olunca bende sana vereyimAnlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldı
Sendeyiz ozaman227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
Tamamdır reisimBenim liste doğru dert etme
Kanka liste bu belli
Yaparsın reis,,,adım adım,,3 erden 9 başarılı seri,,227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
Ozeline bir bakar misin musaitsenAnlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldı