Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,568
16,292
113
aynen o benim , mamoste 3 saat takip ettik , bize vermedim sana verdi , konuda mesajın bile yok , şimdi bende aynı şekilde 1 mesaj bile yokken ödül talep ediyorum , hatta dm'den 15dk önce yazdım bakabilirsin
Anlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldı

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,806
4,414
113
Anlamadığin birşey var. Mamoste bana zor zamanım da çok yardımcı oldu. Bende ona destek oluyorum her zaman. Sana neden böyle birşey yapayım halen anlamamaya devam ediyorsun anlaşıldı
Nasrettin hoca göle maya çalma hikayesi,,,YA TUTARSA!!!

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,510
12,140
113
2 gundur ortalik 56 biz hala yiyemedik ekmek

Emnkaya3361

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,623
1,259
113
tamam işte yardım bi tarafın yardım etmesiyle başlar , sen yardımı başlat bende olunca bende sana vereyim

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,806
4,414
113
227.ci sayfada ilk adım başlıyor..illa benmi el atayım..üç kupinuda takip edeni çıkartmak zor değil yaw..bı kağıt kalem alırsın üç kupnda olan isimlerde ortaya cikar
Yaparsın reis,,,adım adım,,3 erden 9 başarılı seri,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...