- 6,354
- 3,961
- 113
La tmm diger rollde varsin iste@Mülayim6060 kanka beni pas geçmişler gözden kaçmış düzeltir misin
La tmm diger rollde varsin iste@Mülayim6060 kanka beni pas geçmişler gözden kaçmış düzeltir misin
Kanka bu rolün kazanıp kazanmayacağı belli değilLa tmm diger rollde varsin iste
Abartma sende kardeş takip etmemişsinKanka benn neden liste dışı kaldım
Kardeşim her takip edene yollucaz diye birşey yok herkeze yetişemeyoz rol yapan arkadaşlar sana ulaşırız başarılı olursa@Mülayim6060 kanka beni pas geçmişler gözden kaçmış düzeltir misin
Yine diyorum her takip edene ulasagiz diye bir kaide yok bunu bilerek takip edin çünkü çok kişi takip ediyor herkeze yetisememKanka bu rolün kazanıp kazanmayacağı belli değil
NeysekiYine diyorum her takip edene ulasagiz diye bir kaide yok bunu bilerek takip edin çünkü çok kişi takip ediyor herkeze yetisemem
BşŞimdi yeni rolling gelecek kasa 5 hedef yine 3 adim
Gönlünce olsun dostum bol şanslar hedefe ulaşman dileğiyleŞimdi yeni rolling gelecek kasa 5 hedef yine 3 adim
Hadi şimdiden bol şanslar usta bekliyoruzBaşlicaz 10 15 dk ya. Doğru düzgün maç da yok basketbol
Patlat bombayi mulayim abiiBaşlicaz 10 15 dk ya. Doğru düzgün maç da yok basketbol
10-15 dakikaya mülayim reis başlayacak bekliyoruzVarmı roll devam mı işten güçten bakamadım hiç bugün foruma
Bol sabsMaç yok bunlarla idare edecez. İlk adim
Bol şans reisimMaç yok bunlarla idare edecez. İlk adim