- 1,285
- 324
- 83
Kanka benim var işteydin itiraz edemedin 10 dk dıd@TitanEnsaladus listeye itiraziniz varmi gormedim birisi varmi
@SaHgEc Ayni sekilde
Gormedigim birisi varmi ilk mactam beri burdaydiniz
Kanka benim var işteydin itiraz edemedin 10 dk dıd@TitanEnsaladus listeye itiraziniz varmi gormedim birisi varmi
@SaHgEc Ayni sekilde
Yani sahtekâr değil ama sahtekâr olma yolunda ilerliyor gibi onlarda kararsızBu ikimisli için sahtekar diyorlar
Dost para geldi kesene bereket. Ben birazdan açıyorum rollingi sağol varol bol kazanclarPara geldi dağıtımi halledecek arkadaş şimdi. Rol yapacaklar rolleri yapsın aksatmayalim😐
Kazanan kisileri tebrikler rol yapacaklara basarilarPara geldi dağıtımi halledecek arkadaş şimdi. Rol yapacaklar rolleri yapsın aksatmayalim😐
Kanka beni almamışsın listeye gözden kaçtım sanırımKazanan kisileri tebrikler rol yapacaklara basarilar
Emeğine sağlık dostum 🙏Kazanan kisileri tebrikler rol yapacaklara basarilar
Son macta takibin yoktu hocam 5 kisi secildi zatenKanka beni almamışsın listeye gözden kaçtım sanırım
Cenk55 de vardı unutmayın@TitanEnsaladus listeye itiraziniz varmi gormedim birisi varmi
@SaHgEc Ayni sekilde
Eklendi dostum listeye evetCenk55 de vardı unutmayın
Kanka ben eklenmemişim @Mülayim6060Eklendi dostum listeye evet
Bol şanslar şimdiden dostum 🙏Dost para geldi kesene bereket. Ben birazdan açıyorum rollingi sağol varol bol kazanclar
Hop kanka bi cevap be @zeisy @Mülayim6060@TitanEnsaladus listeye itiraziniz varmi gormedim birisi varmi
@SaHgEc Ayni sekilde
Kanka benim var işteydin itiraz edemedin 10 dk dıd
Son macta takibin yoktu hocam 5 kisi secildi zaten
@vurucu999 dost bu iki arkadas oncelikli olabilir mi kazanirsanDost para geldi kesene bereket. Ben birazdan açıyorum rollingi sağol varol bol kazanclar
Tamamdır dostum kazanalım yardımcı oluruz@vurucu999 dost bu iki arkadas oncelikli olabilir mi kazanirsan
Kanka olmaz olur mu allasen gözünden kaçmışSon macta takibin yoktu hocam 5 kisi secildi zaten
Altta yazdılar bak dostum gönüller kırılmasınHop kanka bi cevap be @zeisy @Mülayim6060
@Mülayim6060 kanka beni pas geçmişler gözden kaçmış düzeltir misinKanka olmaz olur mu allasen gözünden kaçmış
Kanka gönül kırılmasın olur mu takibim var rolün kazanıp kazanmayacağı belli değilAltta yazdılar bak dostum gönüller kırılmasın