- 14,740
- 4,897
- 113
Kesene bereket dost umarım kat kat geri dönerDağıtımı @TitanEnsaladus yapacak
Kesene bereket dost umarım kat kat geri dönerDağıtımı @TitanEnsaladus yapacak
1.kupona yazdigi bol sans ve geldikten sonra won takip eden sizlerdinizCenk dostumuzda vardi dostum ben öyle gördüm neyse ne yazdıysa odur ama oda vardı
Herkez kendine yakışanı yapar dost,,kral da öyle yaptı,,yakışıyor çünkü kazanmaya hakediyordaBak gerek kalmadan gerekeni yaptı 👆👆👆
ben ilk kuponun sonunda geldim ama sıkıntı yok çok kişi takip etti başka rollerde de biz alırız1.kupona yazdigi bol sans ve geldikten sonra won takip eden sizlerdiniz
Kalp çok önemli dostum,buradaki hiç kimse art niyetli değilmiş demek ki buna ayrı sevindim bari 118 olan gelsin derken 111 bitmesi ve leblebi gibi atan takımın durması, Mülayim dostun kalbinin güzelliği ayrı buradaki kişiler canı gönülden istedi herkesin emeğine,sinerjisine sağlık ben çok keyif aldım, aynı zamanda çok stres oldum bi ara takibi bıraktım bile stres oldum çünkü netice MUTLU bitti 🤗👏👏👏Gönlü bol adamsın kardeşim, akşama 100 k görürsün umarım en az
👌👌👌Nokta atışıHerkez kendine yakışanı yapar dost,,kral da öyle yaptı,,yakışıyor çünkü kazanmaya hakediyorda
Keisnlike tavsiye ederim dost, dostlarla daha heyecan oluyor zaten heyecanlı onlar heyecana heyecan katıyor 🔥😅😅😅Heyecanlı oluyormuş la arada bir bende mi yapsam diye düşündüm ilk defa
7 seneyi geçti forumda, ilk defa bugün bir rolling takip ettim valla hoşuma gitti yalan yokKeisnlike tavsiye ederim dost, dostlarla daha heyecan oluyor zaten heyecanlı onlar heyecana heyecan katıyor 🔥😅😅😅
Bol sans hocamDün de markajbetle başlayıp 5 siteden çekim yapmıştım. Sirayi bozmuycam sıra ikimisli sitesinde 😄
Aynen,,amaç o zaten,,kırmadan üzmeden incitmeden,,seviyeli adanalı hoş vakit geçirmek ve destek olup katkı vermek,,amacımız ne olabilirdi yoksa,,kimse kimsenin ekmeğini vermiyor dostKeisnlike tavsiye ederim dost, dostlarla daha heyecan oluyor zaten heyecanlı onlar heyecana heyecan katıyor 🔥😅😅😅
Daim olsun diyeyim Dostum 🤗7 seneyi geçti forumda, ilk defa bugün bir rolling takip ettim valla hoşuma gitti yalan yok
Bu ikimisli için sahtekar diyorlarDün de markajbetle başlayıp 5 siteden çekim yapmıştım. Sirayi bozmuycam sıra ikimisli sitesinde 😄
Aynen öyle dostumAynen,,amaç o zaten,,kırmadan üzmeden incitmeden,,seviyeli adanalı hoş vakit geçirmek ve destek olup katkı vermek,,amacımız ne olabilirdi yoksa,,kimse kimsenin ekmeğini vermiyor dost
Kanka benn neden liste dışı kaldım
Hepsini patlat 🙏🙏🙏Dün de markajbetle başlayıp 5 siteden çekim yapmıştım. Sirayi bozmuycam sıra ikimisli sitesinde 😄