Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,371
11,488
113
Gönlü bol adamsın kardeşim, akşama 100 k görürsün umarım en az
Kalp çok önemli dostum,buradaki hiç kimse art niyetli değilmiş demek ki buna ayrı sevindim bari 118 olan gelsin derken 111 bitmesi ve leblebi gibi atan takımın durması, Mülayim dostun kalbinin güzelliği ayrı buradaki kişiler canı gönülden istedi herkesin emeğine,sinerjisine sağlık ben çok keyif aldım, aynı zamanda çok stres oldum bi ara takibi bıraktım bile stres oldum çünkü netice MUTLU bitti 🤗👏👏👏

jjason

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,012
151
63
Heyecanlı oluyormuş la arada bir bende mi yapsam diye düşündüm ilk defa

jjason

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,012
151
63
Normalde hiç uğraşmadım böyle şeylerle daha önce

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,873
4,444
113
Keisnlike tavsiye ederim dost, dostlarla daha heyecan oluyor zaten heyecanlı onlar heyecana heyecan katıyor 🔥😅😅😅
Aynen,,amaç o zaten,,kırmadan üzmeden incitmeden,,seviyeli adanalı hoş vakit geçirmek ve destek olup katkı vermek,,amacımız ne olabilirdi yoksa,,kimse kimsenin ekmeğini vermiyor dost

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,371
11,488
113
Aynen,,amaç o zaten,,kırmadan üzmeden incitmeden,,seviyeli adanalı hoş vakit geçirmek ve destek olup katkı vermek,,amacımız ne olabilirdi yoksa,,kimse kimsenin ekmeğini vermiyor dost
Aynen öyle dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...