- 27,551
- 16,632
- 113
Lan neden triplendin hemen 🥺🥺Canın sağolsun zaten ben hak etmemiştim reis
Lan neden triplendin hemen 🥺🥺Canın sağolsun zaten ben hak etmemiştim reis
Bende de 26 0 32 hastalığı varBen çok defa son parayı tek sayıya basıp kazandım. Rekorum da 100 küsür. Kırmızı 12 yi her taraftan kapatmıştım. Sanırım 144k almışttım. Tabi 200 yapayım derken batırdım
Neyse şansınız daim olsun@Barrios @JayJayOkocha @vurucu999 @fearjr1992 @zeisy @murobaşkan @Enişte @SaHgEc liste budur arkadaslar @Mülayim6060 kesene bereket
Aktif rol acan kisiler ve takip eden kislerNeye göre hazırladın kanka merak ettim
Yok olum adam nazikçe muro hak etmedi dedi bencede hak değildi zaten oğuz abiyede demiştimLan neden triplendin hemen 🥺🥺
Bu psikolojik sanırım benim de en çok oynadığım sayılar 0 26 32. Bi de 7 geldi mi katlarını oynarım 7 14 21 28 35Bende de 26 0 32 hastalığı var
Oynadığım ellerde 3 üne koymadımmı içim rahat etmiyor
Birde 5 10
Seni sevdim bekle sen 😂😂😂Yok olum adam nazikçe muro hak etmedi dedi bencede hak değildi zaten oğuz abiyede demiştim
Kanka sorun sen değilsin ki takip edip roll açacak kişileri liste yap deyip senin adının yazılması ..Yok olum adam nazikçe muro hak etmedi dedi bencede hak değildi zaten oğuz abiyede demiştim
Adağm 🤞🏽@murobaşkan a özelden ulaşırım ben gerisini Oğuzhan halleder
Kasa ortakmisız gerek yok hahahahahah@murobaşkan a özelden ulaşırım ben gerisini Oğuzhan halleder
Hhahahahashs 🥺🤣🤣Seni sevdim bekle sen 😂😂😂
Biz burda sabahtandır takip etmiyoz muAktif rol acan kisiler ve takip eden kisler
Bir tek bende değilmiş o zamanBu psikolojik sanırım benim de en çok oynadığım sayılar 0 26 32. Bi de 7 geldi mi katlarını oynarım 7 14 21 28 35
1 tane bile aktif rolün var mi ?Biz burda sabahtandır takip etmiyoz mu
Mesai harcayın biraz konularda arkadaşlık edinin etkinlik açın sonra seni de alırlar listeyeBurada kendi arkadaşlarınız arasında da atacaksınız başlığa yazın mesela Ali Veli vs vs
Evet mesela 8 peşine 10 atarsa 6 9 12 alırım tekli komşudan. 11 atarsa 22 33 oynarım. Herkesin totemleri var ama demek ki çok kişinin ortak oynadığı şeyler de varmışBir tek bende değilmiş o zaman
😄😄
Sende de oluyor mu mesela 10 siyah gelince sıralı 11 13 15 17 siyah hastalığı