O zaman erkeksen yazacağın kişiyi etiketlersin öyle ortaya laf atmazsın sabahtandır aynı hareketi yapıyorsun biraz erkek ol yazdığın kişiyi etiketle o zamanSana yazmadım kanka ben
O zaman erkeksen yazacağın kişiyi etiketlersin öyle ortaya laf atmazsın sabahtandır aynı hareketi yapıyorsun biraz erkek ol yazdığın kişiyi etiketle o zamanSana yazmadım kanka ben
Geçende bana denk geldi öyle 3 kere 17 attı bende 28 35 3 0 32 26 15 19 bölgesini kapatmıştım 3 kere elimiz bi 17 ye gitmediBeni bitiren günü hatırlıyorum. Yukarı oynamışım 30 23 8 10 5 24 16 33 kapatmışım. 4 kez üst üste 11 attı. Nasıl sövdüm belli değil
Dostum ben burda kemal den marley den mülayim den ödül adım son 1 haftada. Hiçbiri ile samimiyetim yoktu. Yanlış düşünüyorsunParanız sizin olsun dostum her role bakiyom elimden geldiğince takip ediyom ki bu rolde de en başından beri burdayım bütün rollere bakıyorum hep aynı arkadaşlar madem hep aynı kendi arkadaşlarınıza verecekseniz başlığa yazacaksınız ki başka insanlar gelmesin kendi aranızda takipleşin anladın mı kardeşim
Olsundu ben attımdııııBn at demedim 😂😂
Evladım beni kendine sarma. Uza git şurdanO zaman erkeksen yazacağın kişiyi etiketlersin öyle ortaya laf atmazsın sabahtandır aynı hareketi yapıyorsun biraz erkek ol yazdığın kişiyi etiketle o zaman
Bak bizde sana aciklama yapiypruz diyoruz ki ac kendi paranla bi rol at 2 3 kisiye para sonrasinda sende zaten kazanmaya başlarsın sen kimseye fayda saglamadan neden millet sana fayda sağlasınParanız sizin olsun dostum her role bakiyom elimden geldiğince takip ediyom ki bu rolde de en başından beri burdayım bütün rollere bakıyorum hep aynı arkadaşlar madem hep aynı kendi arkadaşlarınıza verecekseniz başlığa yazacaksınız ki başka insanlar gelmesin kendi aranızda takipleşin anladın mı kardeşim
Ben ilk sayfadan beri burdayim mesaj attım sen bak dostum para demene gerek yok ki zaten belli kişiler o yüzden sesini çıkarmıyonBak sayfa 18den beri burdayım. Bi kere para yazmış mıyım ? Bak mesajlarıma çabuk
Dostum benim rollerimde tanıdık olanlar değil rol açanlar veya parasız günümde beni yoklayanlar hal hatır soranlar ödül alır. Bu uzun zamandır böyle. Madem bilmiyorsun öğrenmiş oldun. Her rolü takip edene yetişme gibi bi durumum yok zaten. Bunu aklınızdan çıkarın her rol takip eden ödül alacak diye bir Kural yokÜç beş arkadaş toplanmış sürekli aralarında döndürüyorlar sonra başlığa rol çekiliş filan yaziyorlar la paranız sizin olsun da sadece arkadaşlariniz ile paylaşacaksaniz başlığa yazın onlarla takip edin burda o kdar insan gelip takip ediyor şans diliyor yaptığınız ayıp
Senin yaşında evladım var kendine gel haddini bil öyle evladım filanEvladım beni kendine sarma. Uza git şurdan
Birincisi benim kardeşim yaşımda bile değilsinParanız sizin olsun dostum her role bakiyom elimden geldiğince takip ediyom ki bu rolde de en başından beri burdayım bütün rollere bakıyorum hep aynı arkadaşlar madem hep aynı kendi arkadaşlarınıza verecekseniz başlığa yazacaksınız ki başka insanlar gelmesin kendi aranızda takipleşin anladın mı kardeşim
Matematikle sayılarla arası iyi olan kasası sağlamsa her türlü artıya geçer rulette. Ama bi yerden sonra analiz yapmadan ezberden basıyoruz. O bizi bitiriyorGeçende bana denk geldi öyle 3 kere 17 attı bende 28 35 3 0 32 26 15 19 bölgesini kapatmıştım 3 kere elimiz bi 17 ye gitmedi
Masayı takip etme çok önemli
0 dan sonra bir önceki turlara göre mesela 12 den sonra üst 35 mi geldi 0 dan sonra 12 nin ardı yine alt oluyor böyle cok denk getirdim
Eyw Enes şansın daim olsun .Dostum benim rollerimde tanıdık olanlar değil rol açanlar veya parasız günümde beni yoklayanlar hal hatır soranlar ödül alır. Bu uzun zamandır böyle. Madem bilmiyorsun öğrenmiş oldun. Her rolü takip edene yetişme gibi bi durumum yok zaten. Bunu aklınızdan çıkarın her rol takip eden ödül alacak diye bir Kural yok
Konu Kilit. 🔐