20 kişi oldun 19 kişi ödül alsa 1 kişi çıkar haksızlık var der bu forum ortamında.Bu listeye giremeyince triplenme işi yeni mi çıktı la ?
Vallahi o bende de var 3 13 23 33 olayıEvet mesela 8 peşine 10 atarsa 6 9 12 alırım tekli komşudan. 11 atarsa 22 33 oynarım. Herkesin totemleri var ama demek ki çok kişinin ortak oynadığı şeyler de varmış
Para için yapıyosan yapma. Samimiyetine inansa adam atacaktı belki sanaÜç beş arkadaş toplanmış sürekli aralarında döndürüyorlar sonra başlığa rol çekiliş filan yaziyorlar la paranız sizin olsun da sadece arkadaşlariniz ile paylaşacaksaniz başlığa yazın onlarla takip edin burda o kdar insan gelip takip ediyor şans diliyor yaptığınız ayıp
Ben neden attım o zaman amq🤣🤣Kimse iban atmasn ben atarm 😂😂😂
Erkek etiketleyip yazsana korka korkan yazı yaziyon aBu listeye giremeyince triplenme işi yeni mi çıktı la ?
Lan valla trip felan atmadım benBu listeye giremeyince triplenme işi yeni mi çıktı la ?
Birazdan beddualar baslarBu listeye giremeyince triplenme işi yeni mi çıktı la ?
Gerek yokPara için yapıyosan yapma. Samimiyetine inansa adam atacaktı belki sana
Bn at demedim 😂😂Ben neden attım o zaman amq🤣🤣
Biz adama bosuna muhasebeci demiyoruzBen neden attım o zaman amq🤣🤣
Beni bitiren günü hatırlıyorum. Yukarı oynamışım 30 23 8 10 5 24 16 33 kapatmışım. 4 kez üst üste 11 attı. Nasıl sövdüm belli değilVallahi o bende de var 3 13 23 33 olayı
Bak çok gelir 3 ardına 13 23
Bu rulet tam hastalık Ahmet kardeşim
Sen ne için yapiyon kanka öylesine mi o zamn alma paraPara için yapıyosan yapma. Samimiyetine inansa adam atacaktı belki sana
Mesele kendi arkadaş olayı değilBurada kendi arkadaşlarınız arasında da atacaksınız başlığa yazın mesela Ali Veli vs vs
Sana yazmadım kanka benLan valla trip felan atmadım ben
Bak sayfa 18den beri burdayım. Bi kere para yazmış mıyım ? Bak mesajlarıma çabukSen ne için yapiyon kanka öylesine mi o zamn alma para
Paranız sizin olsun dostum her role bakiyom elimden geldiğince takip ediyom ki bu rolde de en başından beri burdayım bütün rollere bakıyorum hep aynı arkadaşlar madem hep aynı kendi arkadaşlarınıza verecekseniz başlığa yazacaksınız ki başka insanlar gelmesin kendi aranızda takipleşin anladın mı kardeşimMesele kendi arkadaş olayı değil
Aktif roll açan alışveriş yapan dostlarla birbirimizi destekleme
Sende aktif roll aç bir tane rolünde varmı forumda yok niye snaa para atalım sebep söyle mantıklı