http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 1500 Hedef 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,377
880
113
Üç beş arkadaş toplanmış sürekli aralarında döndürüyorlar sonra başlığa rol çekiliş filan yaziyorlar la paranız sizin olsun da sadece arkadaşlariniz ile paylaşacaksaniz başlığa yazın onlarla takip edin burda o kdar insan gelip takip ediyor şans diliyor yaptığınız ayıp

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,349
3,892
113
Üç beş arkadaş toplanmış sürekli aralarında döndürüyorlar sonra başlığa rol çekiliş filan yaziyorlar la paranız sizin olsun da sadece arkadaşlariniz ile paylaşacaksaniz başlığa yazın onlarla takip edin burda o kdar insan gelip takip ediyor şans diliyor yaptığınız ayıp
Para için yapıyosan yapma. Samimiyetine inansa adam atacaktı belki sana

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,278
19,211
113
Burada kendi arkadaşlarınız arasında da atacaksınız başlığa yazın mesela Ali Veli vs vs
Mesele kendi arkadaş olayı değil
Aktif roll açan alışveriş yapan dostlarla birbirimizi destekleme
Sende aktif roll aç bir tane rolünde varmı forumda yok niye snaa para atalım sebep söyle mantıklı

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,377
880
113
Mesele kendi arkadaş olayı değil
Aktif roll açan alışveriş yapan dostlarla birbirimizi destekleme
Sende aktif roll aç bir tane rolünde varmı forumda yok niye snaa para atalım sebep söyle mantıklı
Paranız sizin olsun dostum her role bakiyom elimden geldiğince takip ediyom ki bu rolde de en başından beri burdayım bütün rollere bakıyorum hep aynı arkadaşlar madem hep aynı kendi arkadaşlarınıza verecekseniz başlığa yazacaksınız ki başka insanlar gelmesin kendi aranızda takipleşin anladın mı kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...