- 14,456
- 5,654
- 113
Maşallah ne ara 11 kişi yazdi beAn itibariyle 11 tane dm geldi
Kasanın yarısı sponsorun 6 kişiye de 400 yaparız dm lere bakmiyacagim yapmayın böyle
Maşallah ne ara 11 kişi yazdi beAn itibariyle 11 tane dm geldi
Kasanın yarısı sponsorun 6 kişiye de 400 yaparız dm lere bakmiyacagim yapmayın böyle
15 gündür işsizim gurbetteyim işe girecektim 😥Yahu adam tronu attığı vakit forumdaydı konuştuk diyorsun parayı atacağı zaman atmıyor ne olacak başka kafası da bozuktu zaten hiç acımamıştır bence
Kanka yemeğe gideceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum@Marley 'in başı kalabalık inşallah devamı da gelir dost
Akşama yapmanı tavsiye ederim ben şahsen dostKanka yemeğe gideceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum
Yarım saatte iki adım mı yapsam
Akşama 2 lı kombine mı yapsam
En mantıklısı kral kesenize bereket şimdidenAn itibariyle 11 tane dm geldi
bekle bakalım beeivanı atar belki parayı15 gündür işsizim gurbetteyim işe girecektim 😥
Dur bende geliyorum dm eAn itibariyle 11 tane dm geldi
Acele etme ye yemeği gel sonra devam edersin parayı akıllı kullan bobiKanka yemeğe gideceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum
Sen nasıl istersen dost burada acele edicem diye aceleye getirme içine nasıl sinerse inşallah sonu güzel olurKanka yemeğe gideceğim nasıl yapsam diye düşünüyorum
Bana birsey demezHerkes tamam bir eksiktin kral
Kral 15 gün önce de 15 gündür işsizdinTebrikler dost saglık raporu icin Destek lazım knk gönlünden koptugu kadar 15 gündür işsizim iş buldum parayı bulamadım ya knk
Bu DM olayı çok bas agritir bu saatten sonra herkesin durumu sıkıntılı kazananı gördü mü millet saldırıyor Allah sonumuzu hayretsinBana birsey demezsaka bir yana secilen kisilere bol sans kazancin daim olsun @Mülayim6060
Bnm dm kapalı knk yaKral sana ben iş konusundada 3 kez yazdım paranın kaldığı tersane ilede 3 kez yazdım cevap vermedin sen ne yapmaya çalışıyorsun
15 gün olduKral 15 gün önce de 15 gündür işsizdin
Kral asıl sıkıntı şu. 500e 2000 alıyorsun. 500 dağıtıyorsun. Yetmiyor insanlara. Hepsini istiyolarBu DM olayı çok bas agritir bu saatten sonra herkesin durumu sıkıntılı kazananı gördü mü millet saldırıyor Allah sonumuzu hayretsin
Dm dışında konulardada 2 kez yazdım cevap vermedin.Yalovanın neresinde kalıyorsun Çınarcık’ta mı?Bnm dm kapalı knk ya