- 9,080
- 5,456
- 113
Ben kazandım çektim niye atim kanka salakmıyım 😂🤣 bana fazla para atıp istemediler ki normal kazanıp çektiğim parayı istediler direk 🤣🤣🤣Sen geri atmadin dimi Bundan birşey çıkmaz Müslüm Baba
Ben kazandım çektim niye atim kanka salakmıyım 😂🤣 bana fazla para atıp istemediler ki normal kazanıp çektiğim parayı istediler direk 🤣🤣🤣Sen geri atmadin dimi Bundan birşey çıkmaz Müslüm Baba
Tek korkum patlayan bir hesaptan paraları millete gönderip geri istemeleri. Siteden geldiyse sorun olmaz da.Ben kazandım çektim niye atim kanka salakmıyım 😂🤣 bana fazla para atıp istemediler ki normal kazanıp çektiğim parayı istediler direk 🤣🤣🤣
Ben 5 yıl kendini dışla yazıyo ya o şekilde dışladım kendimi bu iş beni Korkuttu kardeşim bilgilerimiz var sitede şerefsiz çalışanlar yapıyo bunu insanın tadını kaçırıo ister istemezTek korkum patlayan bir hesaptan paraları millete gönderip geri istemeleri. Siteden geldiyse sorun olmaz da.
Bende numaramı değiştirdim eski noyu yaptım. Dur kendimi Dışlama da yapayımBen 5 yıl kendini dışla yazıyo ya o şekilde dışladım kendimi bu iş beni Korkuttu kardeşim bilgilerimiz var sitede şerefsiz çalışanlar yapıyo bunu insanın tadını kaçırıo ister istemez
Aynen bunlar cin olmadan şeytan çarpmaya çalışıyor. Bilmiyorlar ki bizde 20 küsur yıldır bu işin içindeyizBen 5 yıl kendini dışla yazıyo ya o şekilde dışladım kendimi bu iş beni Korkuttu kardeşim bilgilerimiz var sitede şerefsiz çalışanlar yapıyo bunu insanın tadını kaçırıo ister istemez
Aynen öyle cano bikere bi siteden ufakta olsa sorun yaşıyım bidaha ölsem işim olmaz bikere yanlış yapan bidaha yapar bitti benim için burasıAynen bunlar cin olmadan şeytan çarpmaya çalışıyor. Bilmiyorlar ki bizde 20 küsur yıldır bu işin içindeyiz