- 13,195
- 22,762
- 113
Sırada başka bi gizli sponsorun 2 k sı bekliyor daha onun rollingini yapacaz😀
Kesene bereket dostKasanın yarısı sponsora attım herkeze ulaşamam şu anda dm den mümkün değil
Aynısı başıma geldi bi de 3 kişi 600 açmıştım. Hepsine yollladım borç harç alıpÖyle birşey yok dost. Gelirse çekiliş açılıyorsa ulaşılacak. Ben bir kere burada borç alıp gelirse çekiliş parası verdiğinmi biliyorum 😂
Şimdiden bol şans diliyorum kralSırada başka bi gizli sponsorun 2 k sı bekliyor daha onun rollingini yapacaz😀
Bol sansSırada başka bi gizli sponsorun 2 k sı bekliyor daha onun rollingini yapacaz😀
Mülayimin maçlara oynadığını biliyoruz arkadaGeldim sakin
Koye yetistimMülayimin maçlara oynadığını biliyoruz arkada
Basta kendi çekimini verdi para gelince buraya geldi hain sinan
Tebrikler dostum yapıyosun bu sporu şansın dönmüş gibiSon adım
Bak aynı taktik bunlar siteleri bu şekilde soyuyorlar sanırım @Müslüm75 bana da bir kaç saat önce bi siteden çekimden sonra ekstra bir bakiye daha gönderildi. Az önce bi kız WhatsApp tan merhabalar yazdı olayı anladım direkt engelledim.Ne yapıcan iade mi edicen kanka yatıcan üstüne gidecek site sağlam bir site mi
Dolandırıcılık olabilirBak aynı taktik bunlar siteleri bu şekilde soyuyorlar sanırım @Müslüm75 bana da bir kaç saat önce bi siteden çekimden sonra ekstra bir bakiye daha gönderildi. Az önce bi kız WhatsApp tan merhabalar yazdı olayı anladım direkt engelledim.
Muhtemelen sitenin parasını bu şekilde çalıyorlar. Keklik olan da bunlara geri gönderiyorDolandırıcılık olabilir
Tebrikler dost kesene bereket@osmanarslan72
@vurucu999
@murobaşkan
@sinansrml63
@Enişte
@zeisy
@LordVoldemort
@ahmetcansarac61
Kişi başı 350 @sinansrml63 dağıtım işini hallediver özeldende 1.2 kişiye ulaşırım duruma göre
Tebrikler@osmanarslan72
@vurucu999
@murobaşkan
@sinansrml63
@Enişte
@zeisy
@LordVoldemort
@ahmetcansarac61
Kişi başı 350 @sinansrml63 dağıtım işini hallediver özeldende 1.2 kişiye ulaşırım duruma göre
Miktar iyi mi bariBak aynı taktik bunlar siteleri bu şekilde soyuyorlar sanırım @Müslüm75 bana da bir kaç saat önce bi siteden çekimden sonra ekstra bir bakiye daha gönderildi. Az önce bi kız WhatsApp tan merhabalar yazdı olayı anladım direkt engelledim.
Eh işte Kayda değer birşeyMiktar iyi mi bari
Sen geri atmadin dimi Bundan birşey çıkmaz Müslüm BabaMiktar iyi mi bari