- 49,350
- 16,206
- 113
Basaramazsaniz bi bakmissin cok gizli sponsor mulayim bey gizli olarak bana roll yaptirir basaririz 🙃İş bize kalırsa Allah a kalmış demektir![]()
Basaramazsaniz bi bakmissin cok gizli sponsor mulayim bey gizli olarak bana roll yaptirir basaririz 🙃İş bize kalırsa Allah a kalmış demektir![]()
Dm mi atmış@Victorosimhen dm atarak hakkını kaybettin atmasan buradan seciyirdum zaten
kesene beraket dostKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
Sabahtır agliyor simdi bayilir shahahah@Victorosimhen dm atarak hakkını kaybettin atmasan buradan seciyirdum zaten
Sinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlaradaSakin olun illa biri roll basarir herkes alır
Kesene bereketSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
kesene bereket dostSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
içeriz sigaranı kardo ısmarlarsanKalanlara da sigara parası atacağım sadece etkinlikleri acmadiklari için
naysssSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
sinan sendeyiz kralSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
Uyuyacaksın sandım dost vlla@Victorosimhen dm atarak hakkını kaybettin atmasan buradan seciyirdum zaten
He valla çok sabırsız@Victorosimhen yav yine dayanamadini ve adam, bak kaybettin ödülü
Agliyordunuz biraz once simdi gulebilirsiniz adam kimsryi bos gecmiyor laSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
kesene bereketSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
Adam adamSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada