- 5,993
- 1,973
- 113
Sağol dost şans herkesin yanında olsun şimdiden kesene bereket dost@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
7 kisi sectim kizmazsan ortak 🥺 @Mülayim6060
Sağol dost şans herkesin yanında olsun şimdiden kesene bereket dost@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
Kesene bereket dost @Mülayim6060@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
en iyisi kesintide yok iyi@sinansrml63 sino at bana enparadan seriden dagityaim
Bana at ben @Calypso13 ile bolusurum 3 3Tamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak
@Calypso13 dağıtsın iyidir 2 k sallarsınTamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak
He ya kesinti yok ama simdi banka oldular yakinda gelir ona daen iyisi kesintide yok iyi
Sorun değil bana at dagitayim dostumTamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak
Sana mı yazalım dostBana at ben @Calypso13 ile bolusurum 3 3
Hakkınızı helal edin çok canım sıkkın bu son günlerde maddi sıkıntı yaşıyorum firma parayı vermedi , kusura bakmayın dostlar sizleri seviyorum zor günlerden geçiyoruz hep birlikte param olsa son paramı size atarım emin olunYav sana binkere söylendi surda yapma su hareketleri diue. Butun uyeler soylemistir cidden. Uzulme emojisi bi dramatize etme durumu. Yakismaz delikanli adama rica ediyorum kardesim yapma
Sakin ayni anda çok fazla islem yapma dostSorun değil bana at dagitayim dostum
Kesene bereket dost umarım ihtiyacı olan kazanmıştırTamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak
banka degilmiydi zaten finansbankamı baglıydı önceHe ya kesinti yok ama simdi banka oldular yakinda gelir ona da
Papel ile direk Ivana atıyorum sorun olmaz benceSakin ayni anda çok fazla islem yapma dost
@Mülayim6060Sorun değil bana at dagitayim dostum
Beni de seceydin keşke dost ihtiyaç vardı baya@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
Helal olsun knk sana@sinansrml63 @Victorosimhen inde ekle o listeye osimen birdaha bu şekilde dm attığını duyarsam ödül atmam bak bu son olur 😡
Bak inanmazsin burada ki herkes oyle. Sadece yakışmıyor sana bizlik hicbir sey yok sabaha kadar emoji at sadece seni kucultur bu durunlarHakkınızı helal edin çok canım sıkkın bu son günlerde maddi sıkıntı yaşıyorum firma parayı vermedi , kusura bakmayın dostlar sizleri seviyorum zor günlerden geçiyoruz hep birlikte
Tamam sana atıyorum osimenide ekledim kaç kişi oldu @sinansrml63Papel ile direk Ivana atıyorum sorun olmaz bence