- 60,624
- 11,595
- 113
Kesinlikle öyleYa arkadas zaten mulayim konuda kim varsa bos gecmez bu sene yemin billahi moda oldu dmler la insan dm atarak ancak kendisini küçültür ayıptır bokunu çıkarmayın artik
Kesinlikle öyleYa arkadas zaten mulayim konuda kim varsa bos gecmez bu sene yemin billahi moda oldu dmler la insan dm atarak ancak kendisini küçültür ayıptır bokunu çıkarmayın artik
SeciyomSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
Az once attım dost ya ödüller gönderildi dediler yoksa yazmazdım @Mülayim6060 knkDm mi atmış
Bereketli olsun REİSSinan şuradan 6 kişi seç kalanlardan 250 atalım onlarada
Keşke atmayaydin beAz once attım dost ya ödüller gönderildi dediler yoksa yazmazdım @Mülayim6060 knk
bekliyoruz kardoSeciyom
Seç knkSeciyom
Vllahi dost ihtiyacım vardı ama bilmiyorum knk😔@Victorosimhen yav yine dayanamadin mi be adam, bak kaybettin ödülü
Sağol mülayim@Victorosimhen dm atarak hakkını kaybettin atmasan buradan seciyirdum zaten
Neredeyse Tüm forum ödül aldı. Bugün rolling e gerek kalmadıSakin olun illa biri roll basarir herkes alır
Yav sana binkere söylendi surda yapma su hareketleri diue. Butun uyeler soylemistir cidden. Uzulme emojisi bi dramatize etme durumu. Yakismaz delikanli adama rica ediyorum kardesim yapmaVllahi dost ihtiyacım vardı ama bilmiyorum knk😔
Bereketli olsun reis@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
7 kisi sectim kizmazsan ortak 🥺 @Mülayim6060
teşekkürler dost kesene bereket @Mülayim6060 dost@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
Tamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
kesenize bereket@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
Eyvallah dost sağol kesene bereket bombacı@Hakan170 @Calypso13 @Baskhetci27 @dermany @mesut4664 @Husobey31 @hkmtgnl
@sinansrml63 sino at bana enparadan seriden dagityaimTamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak
sinan dagıtırTamam bu arkadaşlar a kim dağıtacak