- 12,760
- 6,056
- 113
Roll aççam at bana 400 le açalımTam tersi yapalım sen IBAN at sana atayım geri istemediler al sigara al kendine isterseb
Roll aççam at bana 400 le açalımTam tersi yapalım sen IBAN at sana atayım geri istemediler al sigara al kendine isterseb
Kardeşim dilenci muamelesi yapmayın orda listeye adımı yazdınız bende hakkım olanı istiyorum sizden bu kadar basit gelipte bir kişiden para istemedim bugüne kadar kimseye özelden yazıp parada atın demedim bu ne şimdi bu yakışıklı falan ayıp oluyor amaTamam bu yakınlıkliya atın
Kardeşim benim tarzım bu yanlış anladıysan özür diledim ben ciddi şekilde dedim amaKardeşim dilenci muamelesi yapmayın orda listeye adımı yazdınız bende hakkım olanı istiyorum sizden bu kadar basit gelipte bir kişiden para istemedim bugüne kadar kimseye özelden yazıp parada atın demedim bu ne şimdi bu yakışıklı falan ayıp oluyor ama
Dost tamam ya çok uzattın harbiden madem alinterinKardeşim dilenci muamelesi yapmayın orda listeye adımı yazdınız bende hakkım olanı istiyorum sizden bu kadar basit gelipte bir kişiden para istemedim bugüne kadar kimseye özelden yazıp parada atın demedim bu ne şimdi bu yakışıklı falan ayıp oluyor ama
Tamam at IBAN aç takıl kafana göre kralRoll aççam at bana 400 le açalım
Tamam bilader gerek yok forumunda iyice boku çıkmış gerek yok konuda sabahtan beri takip ettik kimseden para istemedim listeye adımız yazildi sonra çıkartıldı hak arayinca millet dilenci muhabbeti yapmaya başladı gerek yokTm.muro.sen at bu arakadasa
Haklısın kardeşimTamam bilader gerek yok forumunda iyice boku çıkmış gerek yok konuda sabahtan beri takip ettik kimseden para istemedim listeye adımız yazildi sonra çıkartıldı hak arayinca millet dilenci muhabbeti yapmaya başladı gerek yok
Konu sahibi dostumuzdur ha onun parası ha benim param maksat gönüller hosbolsunDost tamam ya çok uzattın harbiden madem alinterinbana yaz atayım sana 200 kapatalım mevzuyu
Loo 500 mesaj altina bir ara ödül yoktu ne oldu iptal mi oKardeşim benim tarzım bu yanlış anladıysan özür diledim ben ciddi şekilde dedim ama
İşte adam 🤣🤣Dost tamam ya çok uzattın harbiden madem alinterinbana yaz atayım sana 200 kapatalım mevzuyu
Senin mevzunu çözmeye çalışıyorum bu yükselme delikanlı sakin olTamam bilader gerek yok forumunda iyice boku çıkmış gerek yok konuda sabahtan beri takip ettik kimseden para istemedim listeye adımız yazildi sonra çıkartıldı hak arayinca millet dilenci muhabbeti yapmaya başladı gerek yok
Eyvallah kardeş gerek yok şu forumda ilk defa bugün role katildim seviyeyi asmadim etraftan abuk subuk yorumlar geldi ismim listede vardı sadece bu çıkartılmış dedim hak aradık kötü oldukKardeşim benim tarzım bu yanlış anladıysan özür diledim ben ciddi şekilde dedim ama
Bak kardeşim uslubunuzu suzeltin öyle konusun delikanlı su bu yaşım senden büyük buna adım gibi eminim düzgün konusun kimseye üslup bozmuyorum sende bozmaSenin mevzunu çözmeye çalışıyorum bu yükselme delikanlı sakin ol
Kanka ben çekildim artık bir şey demiyorumLoo 500 kesaj altina bir ara ödül yoktu ne oldu iptal mi o
Benden emin ol büyük değilsindir 14 yasnda evladım var 😉😉Bak kardeşim uslubunuzu suzeltin öyle konusun delikanlı su bu yaşım senden büyük buna adım gibi eminim düzgün konusun kimseye üslup bozmuyorum sende bozma
Adam haklı başkasının parası ile baskasina şekil yapmayın adam insan gibi şikayetini dile getirdiBak kardeşim uslubunuzu suzeltin öyle konusun delikanlı su bu yaşım senden büyük buna adım gibi eminim düzgün konusun kimseye üslup bozmuyorum sende bozma
15 yaşında oğlum var üslubunu düzeltmek yerine hala devam ediyosunBenden emin ol büyük değilsindir 14 yasnda evladım var 😉😉
Tamam yanlışlık olmuş diye ilk yazdığın anda söyledim ya niye uzattin bu kadarEyvallah kardeş gerek yok şu forumda ilk defa bugün role katildim seviyeyi asmadim etraftan abuk subuk yorumlar geldi ismim listede vardı sadece bu çıkartılmış dedim hak aradık kötü olduk