Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim-Rolling💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muretdi5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
810
141
43
Tamam bu yakınlıkliya atın
Kardeşim dilenci muamelesi yapmayın orda listeye adımı yazdınız bende hakkım olanı istiyorum sizden bu kadar basit gelipte bir kişiden para istemedim bugüne kadar kimseye özelden yazıp parada atın demedim bu ne şimdi bu yakışıklı falan ayıp oluyor ama

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,827
11,812
113
Kardeşim dilenci muamelesi yapmayın orda listeye adımı yazdınız bende hakkım olanı istiyorum sizden bu kadar basit gelipte bir kişiden para istemedim bugüne kadar kimseye özelden yazıp parada atın demedim bu ne şimdi bu yakışıklı falan ayıp oluyor ama
Kardeşim benim tarzım bu yanlış anladıysan özür diledim ben ciddi şekilde dedim ama

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,615
37,502
113
Dost tamam ya çok uzattın harbiden madem alinterin :) bana yaz atayım sana 200 kapatalım mevzuyu

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,459
8,893
113
Arakadaslar bende olan listeye herkesin parasini ulastirfim ekstra bi arkadaşa da sigara parasi attım dagitim işi kapanmıştır.Konunun uzamasına gerek yok roll konusu bura beyler rolle bakalm

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,827
11,812
113
Tamam bilader gerek yok forumunda iyice boku çıkmış gerek yok konuda sabahtan beri takip ettik kimseden para istemedim listeye adımız yazildi sonra çıkartıldı hak arayinca millet dilenci muhabbeti yapmaya başladı gerek yok
Haklısın kardeşim

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,459
8,893
113
Tamam bilader gerek yok forumunda iyice boku çıkmış gerek yok konuda sabahtan beri takip ettik kimseden para istemedim listeye adımız yazildi sonra çıkartıldı hak arayinca millet dilenci muhabbeti yapmaya başladı gerek yok
Senin mevzunu çözmeye çalışıyorum bu yükselme delikanlı sakin ol

muretdi5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
810
141
43
Kardeşim benim tarzım bu yanlış anladıysan özür diledim ben ciddi şekilde dedim ama
Eyvallah kardeş gerek yok şu forumda ilk defa bugün role katildim seviyeyi asmadim etraftan abuk subuk yorumlar geldi ismim listede vardı sadece bu çıkartılmış dedim hak aradık kötü olduk

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,459
8,893
113
Bak kardeşim uslubunuzu suzeltin öyle konusun delikanlı su bu yaşım senden büyük buna adım gibi eminim düzgün konusun kimseye üslup bozmuyorum sende bozma
Benden emin ol büyük değilsindir 14 yasnda evladım var 😉😉

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,827
11,812
113
Bak kardeşim uslubunuzu suzeltin öyle konusun delikanlı su bu yaşım senden büyük buna adım gibi eminim düzgün konusun kimseye üslup bozmuyorum sende bozma
Adam haklı başkasının parası ile baskasina şekil yapmayın adam insan gibi şikayetini dile getirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...