- 38,542
- 37,409
- 113
Est dost herşey mümkün olabilir .. insanlık haliNeden böyle bir kanıya vardığını anlayamadım
Dalgınlığıma gelmiş bazı mesajları görmemiş olabilirim afiniza sığınırım![]()
Est dost herşey mümkün olabilir .. insanlık haliNeden böyle bir kanıya vardığını anlayamadım
Dalgınlığıma gelmiş bazı mesajları görmemiş olabilirim afiniza sığınırım![]()
Fearj e dedim ver rol acim diye gormedi beni herhal sende yoktun ortalıkta puahaOhaaaa hahahahahha
Baktim silmiş yorumu galiba puhahajAdam mamoste rolünde son msj olarak bir daha rol takip etmicem dedi kansız yeni konu acti ilk o bol sans yazmis puahha cildiracam
Ben sakinim kardeşim millet salça olmasa sıkıntı yok sessiz sakin burda kimseye salça olmadan takip ediyoruz adam ordan atlıyor abuk subuk konuşuyor dagitiminda değilim o kadar takip ettik hak geciyo diye yazıyorumSeni çıkarmadık @qguzh4nn0 beyni yandı sanırım 😀 sigarası parası atacak sakin ol
Neyse ben rol yapayim başarılı olursak daha güzel miktarlarla geliriz😀Eyvallah dost bastacisin seviliyorsun işteyim calisiyorum inan![]()
Tamam bende atayım sana 500 rol yap ortak kazancın yarısını alırimFearj e dedim ver rol acim diye gormedi beni herhal sende yoktun ortalıkta puaha
Kasa kaç ? Dost rol kasası ?Neyse ben rol yapayim başarılı olursak daha güzel miktarlarla geliriz😀
Sen hayırdır bilader surda yazmiuoruz sessiz aşkınız diye dersin ne kaç defa muhattap oldunda bana karisiyosunEvet başka soru ?
Listedeydin kardeşim uzerimde kalamaz bana atma sen istemiyorsan sende birine rol.actrKanka neden bana atıyon istemedim dedimya IBAN geri atayım
Yok geri atayım sen IBAN at kime istiyorsanız ona atın kardeşim saolunListedeydin kardeşim uzerimde kalamaz bana atma sen istemiyorsan sende birine rol.actr
Uzatma sigara paranı aldıysan git sigaranı alSen hayırdır bilader surda yazmiuoruz sessiz aşkınız diye dersin ne kaç defa muhattap oldunda bana karisiyosun
Kardeş bende varım@Wiskas at da gönderildi 200 @Mülayim6060 herkes tmm
Kardeş listede bende varımListedeydin kardeşim uzerimde kalamaz bana atma sen istemiyorsan sende birine rol.actr
Reis sen bana iban at ben sana atim roll için olmazmoYok geri atayım sen IBAN at kime istiyorsanız ona atın kardeşim saolun
Tamam bu yakınlıkliya atınKardeş bende varım
Kardeş listede bende varım
Sen kimsin biladwr hayırdır adminler bu arkadaşlar adminmi burda herşeye salça oluyorUzatma sigara paranı aldıysan git sigaranı al
Ben liste attm.orda seni gormedmKardeş bende varım
Kardeş listede bende varım
Tm.muro.sen at bu arakadasaTamam bu yakınlıkliya atın
Tam tersi yapalım sen IBAN at sana atayım geri istemediler al sigara al kendine istersebReis sen bana iban at ben sana atim roll için olmazmo
Anlıyorum seniSen kimsin biladwr hayırdır adminler bu arkadaşlar adminmi burda herşeye salça oluyor