- 28,514
- 17,440
- 113
Geldi eyvallah@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
Geldi eyvallah@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
Ödül gonderildi teşekkürler@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
bana fazla gelmiş 200 gelmişsigara param geldi teşekkürler
Vahiy mi geldi dost o nasıl seri puhahajBu arada kimseye haksızlık yapmadım o eminkaya mıdır nedir 4.5 ay önce 30 da 30 yaptığım seride ödül almasına rağmen dengesiz denegesiz konuşmuştu o yüzden es geçildi
Puahab bizde 2 adim atınca seviniyoruz dost puaha adam 30 adim yapmis 30Vahiy mi geldi dost o nasıl seri puhahaj
Hadi bi başar artıkOdul geldi 200 lirayi 20k yapip gelelim o zmana
İlk adimi geçince balkondan çocuklara şeker atıyorum ben dostPuahab bizde 2 adim atınca seviniyoruz dost puaha adam 30 adim yapmis 30
Nba başlasın sen o zaman seyret beni dost sezon açıldı param oldu sezon bitene kadar param her daim vardi sezon bitti bizde bittik yine döneriz ins eskiyeHadi bi başar artık
Kardeş hani listede adımızı vardı yazıp neden siliyonizEn Başta saydığım 4 kişiye sigara parası atacak listedesiniz ama bu şekilde. Birdahakine es geçmeyiz seni de madem etkinlik açıyorsun
Nba değil de şu İsveç ligi kore ligi Danimarka ligi bide alt ligleri var onlar başlasın 😀Nba başlasın sen o zaman seyret beni dost sezon açıldı param oldu sezon bitene kadar param her daim vardi sezon bitti bizde bittik yine döneriz ins eskiye
Ben varımYok mu bi babayiğit al gülüm ver gülüm yapacak 😀
Kardeş ayıp degilmi listede ben vardım niye cikartiyonNba değil de şu İsveç ligi kore ligi Danimarka ligi bide alt ligleri var onlar başlasın 😀