- 12,760
- 6,056
- 113
Haydaaa sen dagıtma kardeşim @Shooter34 gel buraya dagıtımı yap@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
Haydaaa sen dagıtma kardeşim @Shooter34 gel buraya dagıtımı yap@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
Yine saplamış@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
Otobüse bincem temiz tuvalete gidicm smdi 😂😂Haydaaa sen dagıtma kardeşim @Shooter34 gel buraya dagıtımı yap
Ya ruhunu skskddmdmd 🤣🤣Otobüse bincem temiz tuvalete gidicm smdi 😂😂
Versene ödülünü bana 400 e rol acayim sen ne yapacan 200 lirayi kanka puahahYa ruhunu skskddmdmd 🤣🤣
Bende listedeydim @Mülayim6060 @Mamoste@BySwigger @AllanSaintMaximin @wasil @murobaşkan @masoud26 @Yapabilirim @jakadal5252 @Erhan2121 @cenk55 bu arakadaslar bana IBAN atsin
En Başta saydığım 4 kişiye sigara parası atacak listedesiniz ama bu şekilde. Birdahakine es geçmeyiz seni de madem etkinlik açıyorsunBende listedeydim @Mülayim6060 @Mamoste
Cidden imkan oldukça açıyorum SS attım zatenEn Başta saydığım 4 kişiye sigara parası atacak listedesiniz ama bu şekilde. Birdahakine es geçmeyiz seni de madem etkinlik açıyorsun
Rol ne zaman acacan dost ben ne zman rolünde olmasam kayip ben oldummu uğurlu geliyor vallaEn Başta saydığım 4 kişiye sigara parası atacak listedesiniz ama bu şekilde. Birdahakine es geçmeyiz seni de madem etkinlik açıyorsun
Biz borc alıp aciyoruz dost sende ole yapcan artikCidden imkan oldukça açıyorum SS attım zaten
Yok mu bi babayiğit al gülüm ver gülüm yapacak 😀Mamosteye söylesene bro çekim için 200 lazım al gülüm ver gülüm yapalım![]()
Bakalım kalan miktara göre birşeyler yapacaz ama özelden ben 3.4 kişiye daha ulaştığım için birşey kalmayacak bakacaz dur😀Rol ne zaman acacan dost ben ne zman rolünde olmasam kayip ben oldummu uğurlu geliyor valla
İstesek de vermezler . Bilmiyorum artıkBiz borc alıp aciyoruz dost sende ole yapcan artik
Sana mı yazayım knkBakalım kalan miktara göre birşeyler yapacaz ama özelden ben 3.4 kişiye daha ulaştığım için birşey kalmayacak bakacaz dur😀
@qguzh4nn0 aSana mı yazayım knk
Tm dost bekliyoruzBakalım kalan miktara göre birşeyler yapacaz ama özelden ben 3.4 kişiye daha ulaştığım için birşey kalmayacak bakacaz dur😀
Bana yazSana mı yazayım knk