- 11,478
- 16,079
- 113
Artemisking ilk kez oynadım sponsor öyle istediHangi site
Artemisking ilk kez oynadım sponsor öyle istediHangi site
Tebrikler dostum kazancın daim olsunNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
artemiskingHangi site
Heee üye değilim bende öderse oluruz hahahahaArtemisking ilk kez oynadım sponsor öyle istedi
Bu kişilerden ricam rol açmasıdir tabi@peatsx
@Barrios
@Golcümetin (roll açarmı bilemem Enes karar senin)
@Marley15
@zeisy
@Mülayim6060 sık takip eden kişiler bunlar kankam aralarda gelen gideni yazmadım kimse gönül koymasın.
Benim yerime iciver Emrem..bugün çok rahatsuz gözlerim yoksa deli gibi takip ederdim ,,,slot oynayasim var acayipppBugün çay çok az birazdan yeniden demlemeye başlar 😉
Kesene bereket dostumBu kişilerden ricam rol açmasıdir tabi
sorun yok ondaBu kişilerden ricam rol açmasıdir tabi
Ben iş görüşmesine gittim ara ara girdim benden fazla hakları var bu dostların dağıtımı yaparım kalan küsürat para ile bende roll açarım ok dersen kankam hele bi çekim gelsin kesene bereket.Bu kişilerden ricam rol açmasıdir tabi
Bencede roll açmayan adama vermeyin işinize karışmak gibi olmasındaBu kişilerden ricam rol açmasıdir tabi
Koyduk dost@peatsx
@Barrios
@Golcümetin (roll açarmı bilemem Enes karar senin)
@Marley15
@zeisy
@Mülayim6060 sık takip eden kişiler bunlar kankam aralarda gelen gideni yazmadım kimse gönül koymasın.
Adam valla adammBen iş görüşmesine gittim ara ara girdim benden fazla hakları var bu dostların dağıtımı yaparım kalan küsürat para ile bende roll açarım ok dersen kankam hele bi çekim gelsin kesene bereket.
kım dagıtıyorBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Kankam sende konuya benim gibi çok gir çık yapmışsın yapma 2-3 kuruş para için gönül koyma üzmeKoyduk dost
Kesene bereket büyük jestBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Tamamdır kankaBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Kesene bereket dostBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Buraya birde @Mamoste yi ekleyelim 7 kişi olsunKoyduk dost