- 34,145
- 19,935
- 113
Nereden nereye
kesene bereketNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Olsun kanka buna şükür demek lazım emeğine sağlıkNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Bunada şükür diyelim limit sorunu olmasa başka şeyler olabilirdiNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Tebrikler abiNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Sponsor da dağıtır bir zahmet 🤣Neyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Hiç yoldan iyidir s etNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Onada şükür de. hep reeder telefon puctu yüzünden oldu. O Gelseydi kasa daha iyi olabilir diNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Kar cebe yakisir dost bu sefer boyle olsunNeyse kasa 9990 oldu çekim verelim bakalim yarisi sponsorun artık dağıtım işini de bi şekilde halledecez boşa kürek salladık 😀
Beğğğn varım 🤣♥♥Kim takip etti baştan sona. Ama özellikle kendi parasi ile etkinlik açanlardan bi liste