- 20,733
- 12,511
- 113
Ben varken kim dağıtıcak senden 100 kestim say amq helal et ahahahahad
kım dagıtıyor
Ben varken kim dağıtıcak senden 100 kestim say amq helal et ahahahahad
kım dagıtıyor
Kesene bereket abiBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Yamamdır kankamBuraya birde @Mamoste yi ekleyelim 7 kişi olsun
@Mamoste de ekleyelim 7 kişi fazlası olamaz para biter 😀@peatsx
@Barrios
@Golcümetin (roll açarmı bilemem Enes karar senin)
@Marley15
@zeisy
@Mülayim6060 sık takip eden kişiler bunlar kankam aralarda gelen gideni yazmadım kimse gönül koymasın.
Yeni roll varmı varsa takip ederim yoksa roll açarım açmayanin yerineBuraya birde @Mamoste yi ekleyelim 7 kişi olsun
Kesene bereket kardoBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Kesene bereket dostumBenim payıma düşen 5 bin yarısını dağıtalim kişi başı 400 olsun 6 kişi
Ben genelde kazanınca dağıtımcı olabilirim rolling de var ama biraz gerilerde kaldı@peatsx
@Barrios
@Golcümetin (roll açarmı bilemem Enes karar senin)
@Marley15
@zeisy
@Mülayim6060 sık takip eden kişiler bunlar kankam aralarda gelen gideni yazmadım kimse gönül koymasın.
Yaparız da bu arkadaşlar da açacak zatenYeni roll varmı varsa takip ederim yoksa roll açarım açmayanin yerine
Sağol dostum kesene bereket umarım bizde başarılı oluruz@Mamoste de ekleyelim 7 kişi fazlası olamaz para biter 😀
O zaman mamoste dost @AlbusDumbledore dostu ekledik kankam tamammıdır ?@Mamoste de ekleyelim 7 kişi fazlası olamaz para biter 😀
Bence herkes yaparİşi olan varsa onun yerine konu açarım beyler müsaitim
Dost ben dağıtımı yapiyim istiyorsan gelice musait degilsenYaparız da bu arkadaşlar da açacak zaten
Olurda işi olan varsa dedim kankaYaparız da bu arkadaşlar da açacak zaten
Çekim geldi mi kardo. Gelecek mi o varYaparız da bu arkadaşlar da açacak zaten
boş siteye benzemiyor veirlerÇekim geldi mi kardo. Gelecek mi o var
Bu sefer AçalımYaparız da bu arkadaşlar da açacak zaten
En iyi site bile aynı maça oynamışsınız deyip çevrim ekliyor belli olmazboş siteye benzemiyor veirler