- 49,102
- 16,063
- 113
Nasil gidiyor
Allah gönlüne göre versin kralEyvallah 🙏
Yapıyorum dost tamamen mulayim dostumuzun kasasına katkımız olması amaçlı arkadaşlar olurda basarirsak ben kasayı mulyime atarım dağıtır dağıtmaz ben karismamBol şanslar yap BJK
Bol şanslar canı isteyen takiplesinYapıyorum dost tamamen mulayim dostumuzun kasasına katkımız olması amaçlı arkadaşlar olurda basarirsak ben kasayı mulyime atarım dağıtır dağıtmaz ben karismam
Başarılı olursan 2 kişiye daha rol yaptirirzYapıyorum dost tamamen mulayim dostumuzun kasasına katkımız olması amaçlı arkadaşlar olurda basarirsak ben kasayı mulyime atarım dağıtır dağıtmaz ben karismam
SaplakeBaşarılı olursan 2 kişiye daha rol yaptirirz
Bol sansBaşarılı olursan 2 kişiye daha rol yaptirirz
Sendeyiz attır gölü erkenden golcü adamSaplake
Bol sans dostBol sans
Kardeşim kumari birakalim diyoz gelsin diyosunOnlar kim ak
salihle suat gelse yeter gerisi faso fiso
buz hokeyi yokmuydu😀Bol sans
Puhhhaa hocam nerden ciktin senKardeşim kumari birakalim diyoz gelsin diyosuncok arada bakiyom forumada.. komple birakmaya calisiyoz bakalim artik
Besiktaş bu isi bilmiyor zaten gggbuz hokeyi yokmuydu😀
Dep iki forvet aldı bir defans çıkardı ya atacak ya yiyecekBol sans dost
Bol şansBol sans
Bre Hafil Faso fiso sensin ulaaa listede ilk siraya seni aldım kellen gidecek 🙂Onlar kim ak
salihle suat gelse yeter gerisi faso fiso
Hoşgeldin dostKardeşim kumari birakalim diyoz gelsin diyosuncok arada bakiyom forumada.. komple birakmaya calisiyoz bakalim artik
Bol sanslar dostBol sans
Kesin gelir en sevdiğim lig 10 dakikaya icerde kupon rahat olDep iki forvet aldı bir defans çıkardı ya atacak ya yiyecek![]()