- 13,509
- 23,705
- 113
Gönlümüz Zengin napalimO kadar dagitirsan batarsın dost gelen kazancı komple dağıtıyon sende
usta ben normalde turizme gidiyordum bu sene askerlik falan gitmedim sendikalı bi iş ayarladım oraya gidicemNe is dost
Şansın bol olsun dost yapalım senin konuda bı 300 Luk 3 adımlık rol
Patladık abk illa gidecek
son 6 dkka 20 attıPatladık abk illa gidecek
Olur yap da 3 kişiyi rollendirŞansın bol olsun dost yapalım senin konuda bı 300 Luk 3 adımlık rol
Hayırlısı olsun dostusta ben normalde turizme gidiyordum bu sene askerlik falan gitmedim sendikalı bi iş ayarladım oraya gidicem
Yok dost kendime değil sana faydamız olsun diye yapayım dedim bana 100 TL yeter üstü sana katkımız olsunOlur yap da 3 kişiyi rollendir
Sans bizim kazanç senin olsunYok dost kendime değil sana faydamız olsun diye yapayım dedim bana 100 TL yeter üstü sana katkımız olsun
Sen verdigin surece kaybetmezsin dost bugün gitse bile yarin geri gelir bi şekilde Allah gönlüne göre versinGönlümüz Zengin napalim
Bol şanslar yap BJKŞansın bol olsun dost yapalım senin konuda bı 300 Luk 3 adımlık rol
Eyvallah 🙏Sen verdigin surece kaybetmezsin dost bugün gitse bile yarin geri gelir bi şekilde Allah gönlüne göre versin