- 49,087
- 16,062
- 113
1.60 1.70 voleybol futbol alip yatiyor
Basketbol yok mu futbol bahsi beni tatmin etmiyorSendeyiz attır gölü erkenden golcü adam![]()
Etiket atmislar la arada bakiyoz işte bildirimden gordumPuhhhaa hocam nerden ciktin sen
Biz iki kuruş kazanlim diyoruz adam tatmin olma peşinde puahahBasketbol yok mu futbol bahsi beni tatmin etmiyor![]()
O zaman basketçi metin yap nickiniBasketbol yok mu futbol bahsi beni tatmin etmiyor![]()
vay reşat hocam saygılarBre Hafil Faso fiso sensin ulaaa listede ilk siraya seni aldım kellen gidecek 🙂
adamsın dostKardeşim kumari birakalim diyoz gelsin diyosuncok arada bakiyom forumada.. komple birakmaya calisiyoz bakalim artik
Özledik senin rolleri 42.5 ust puhahaEtiket atmislar la arada bakiyoz işte bildirimden gordum
Dogum gününden sonra kesin birakmayi dusunuyom da orayi atlatalim bana uyar puahahvay reşat hocam saygılar
adamsın dost
başkana söyle 1 sene yasaklasın senı![]()
bol şanslarBol sans
Harbi roll diyince simdi bende özlemiş olabilirimÖzledik senin rolleri 42.5 ust puhaha
Sen bıraktıysan simdi şeytanlık edip aklini çelmiyelim hocam puahhaHarbi roll diyince simdi bende özlemiş olabilirimbir ara yapariz
everymatrix akar diyorsun dostDogum gününden sonra kesin birakmayi dusunuyom da orayi atlatalim bana uyar puahah
Yokla birakma yok suan azalttik baya ama kumara ayirdigimiz zamani özellikle baya azalttik 2 3 aya birakicaz insallah bakalimSen bıraktıysan simdi şeytanlık edip aklini çelmiyelim hocam puahha
Ins hocam birakirsin Allah yardimcin olsunYokla birakma yok suan azalttik baya ama kumara ayirdigimiz zamani özellikle baya azalttik 2 3 aya birakicaz insallah bakalim
Bu sene cok yatirim yokta gecen senelerde idare eder onlari sayiyorlarsa eklenir herhalde guzel biseyler oncesinde birakirsam bonuslari almak icin geri donerim diye dogum gunune uzattik bakalim ekimde yolcuyuz puahhaeverymatrix akar diyorsun dost
usta hoşgeldinBu sene cok yatirim yokta gecen senelerde idare eder onlari sayiyorlarsa eklenir herhalde guzel biseyler oncesinde birakirsam bonuslari almak icin geri donerim diye dogum gunune uzattik bakalim ekimde yolcuyuz puahha
Hb dostusta hoşgeldin
Sen acsan kesin wondu@Mülayim6060 abi muzsuz kaldik herkes patladi sen yap acan mi rol 🥺
Sen açsana dost@Mülayim6060 abi muzsuz kaldik herkes patladi sen yap acan mi rol 🥺