- 5,155
- 3,067
- 113
Şaka Maka 5/9 biterse 500 bin kaybediyorum yine gelde delirme yada son ayak 9 gelse burda 4 attan biri gelse yine 100 k gitti göz göre gore
3.80 olan oran mı dost tek ona oynucam 180 var 500 yaparsak çekerizVar internette
evet son anda kaybetti xd o kadar da hızlı Miran değilmiş 😂Varda kupon yatmış kardeş
Sırf sen zor program dedin diye misliye abandım su ilk ayakta 8 i tek atsam şuan milyon hayali vardıVarda kupon yatmış kardeş
Ben değil sen oyna reis ben oynayamam 😅Oynicaksan İstanbul son ciftesine 5/9 al
5 arkası 9 çifte dene en azından güzel para alırsın gelirse3.80 olan oran mı dost tek ona oynucam 180 var 500 yaparsak çekeriz
Bugün iyi parçalandım şansım yok akşamda Elazığ var ben yarına bakarım artık zorladıkça olmuyor şimdi oynamam janaqua gelirÇifte de fark etmiyo
dost en fazla 500 çekiliyor yoksa ben niye at yarisi oynayayım deneme bonusu bu5 arkası 9 çifte dene en azından güzel para alırsın gelirse
Digidik tan hiç anlamıyorumŞaka Maka 5/9 biterse 500 bin kaybediyorum yine gelde delirme yada son ayak 9 gelse burda 4 attan biri gelse yine 100 k gitti göz göre gore
Misli işleri zor kardeş misli kırkkyılda bir bulunurSırf sen zor program dedin diye misliye abandım su ilk ayakta 8 i tek atsam şuan milyon hayali vardı
Yazık olmuş 5 gelirde 9 u bilmemEkli dosyayı görüntüle 784931
Dönümü bile basmistim nasip
Benimde zarar çok bugün. Program yanılttı beniSırf sen zor program dedin diye misliye abandım su ilk ayakta 8 i tek atsam şuan milyon hayali vardı
Çok basit geldi gözüme kafada lamba bile gelse 650 TL okuyacakti aç gozluluk yaptim şimdi gelmesinler diye dua edicemBenimde zarar çok bugün. Program yanılttı beni
İkisinin de şansı çok vallaÇok basit geldi gözüme kafada lamba bile gelse 650 TL okuyacakti aç gozluluk yaptim şimdi gelmesinler diye dua edicem
Mehmet Akyavuz var ya ne sahtekar adam yemin ederimİkisinin de şansı çok valla
tek attım ona o yüzden oldu şanssızlığım her yerde devam ediyor xdMehmet Akyavuz var ya ne sahtekar adam yemin ederim