- 15,977
- 4,561
- 113
Bol şansMerhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Bol şansMerhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Yap bir kuponda takip edelim ... Beni yatırdım adamida 6 atta paket ettin enerji filan bırakmadın at kuponu nasıl bilir ustasin goster bizeSağlık olsun ya sana gelsin ya bana bol şans nasibi olan alır bu işin yarısı şans
Sana da bol şansSağlık olsun ya sana gelsin ya bana bol şans nasibi olan alır bu işin yarısı şans
Patladı mı buYap bir kuponda takip edelim ... Beni yatırdım adamida 6 atta paket ettin enerji filan bırakmadın at kuponu nasıl bilir ustasin goster bize
5dakikasi varPatladı mı bu
Yap bir kuponda takip edelim ... Beni yatırdım adamida 6 atta paket ettin enerji filan bırakmadın at kuponu nasıl bilir ustasin goster bize
Yatır bunu sonra dua edersin
Ya ben hiç attan anlamiyorum yada sen kral tekin güzel 5. Ayak da gerisinden bişi anlamadim
Son ayak 9,10 tutuyorumYatır bunu sonra dua edersin
Acil parani cebine koy hiç bulasma buralara . 4 atın var ilk dörtte yoklar ben favoriden paket oldumYatır bunu sonra dua edersin
50 kilo at favori oldu zaten ben misli bulmak için tek attım kismet8e bak baştan sona götürdü
Tek tek neden oynamıyoruz öyle 500 e en fazla 1 K 5 k alırsın 6’lı yaparsan 500 k alabilirsin ya da daha fazla 20 gün önce mesela 200k aldım 6’lıdanBeyler ben anlamam altılı ama bu kadar para veriyorsunuz niye tek tek oynamiyorsunuz ben gecen bunların verdiği bonusda hep tek ata bastim hep 500 ile 1k arası kazandim boylr hem 6 tane tuturcan da alcagin parada bu altilida çok komik rakamlar olmuyor mu
Ersavaş olmasa tek atardım ben bu atı zaten yarış süratli gidicek diye arkadan gelebilecek atları yazdım kilodan geçemediler50 kilo at favori oldu zaten ben misli bulmak için tek attım kismet
Parasını seven bu işten uzak durur biz tevziye oynarız bu oyunu ben memur amir değilim haydan gelen huya giderAcil parani cebine koy hiç bulasma buralara . 4 atın var ilk dörtte yoklar ben favoriden paket oldum