- 5,223
- 2,992
- 113
Aynen sen bayağı paraya gitmişsinParasını seven bu işten uzak durur biz tevziye oynarız bu oyunu ben memur amir değilim haydan gelen huya gider
Aynen sen bayağı paraya gitmişsinParasını seven bu işten uzak durur biz tevziye oynarız bu oyunu ben memur amir değilim haydan gelen huya gider
Bolşans sonda 6 yı getirirsen 10 kağıt alırsın biz her türlü yattıkErsavaş olmasa tek atardım ben bu atı zaten yarış süratli gidicek diye arkadan gelebilecek atları yazdım kilodan geçemediler
Ya bu at hiç kafayı almiyorduki ben mi yanlış hatırladım 2 kez daha 50 kg koştu favori çıktı tabela yapamadı şimdi bitirecegi tuttu. Zaten salaklık bende İzmir bursa koşan atı istanbulda tek atıyoruzErsavaş olmasa tek atardım ben bu atı zaten yarış süratli gidicek diye arkadan gelebilecek atları yazdım kilodan geçemediler
Alıyo alıyo çok kaçan olursa 2-3 de gidebiliyo önlerde gidiyo hep yaniYa bu at hiç kafayı almiyorduki ben mi yanlış hatırladım 2 kez daha 50 kg koştu favori çıktı tabela yapamadı şimdi bitirecegi tuttu. Zaten salaklık bende İzmir bursa koşan atı istanbulda tek atıyoruz
İlk altılı neye kaldın senAlıyo alıyo çok kaçan olursa 2-3 de gidebiliyo önlerde gidiyo hep yani
Kilo da çok etkili ya 12 kilo var arada fark eder yaniAlıyo alıyo çok kaçan olursa 2-3 de gidebiliyo önlerde gidiyo hep yani
2,6 var da bişey vermez 4-5 bin arası verirİlk altılı neye kaldın sen
Aynen gelsin kupon paraların çıkar bol sans2,6 var da bişey vermez 4-5 bin arası verir
Eyv saol 🙏Aynen gelsin kupon paraların çıkar bol sans
2.3. Ayak ikinci gelen atlar gelse 50 bin di şu an şans işteAynen gelsin kupon paraların çıkar bol sans
6 gelirse en az 7 belkide 10 bile verir gelen para iyidir hep kayıp adamın sinirini bozuyor2,6 var da bişey vermez 4-5 bin arası verir
Geçen seferde ikimiz son ayağa gelmiştik sende demirbey tekti bende şahsekin sen aldın 100 bin paraEyv saol 🙏
6 da gelebilir çok iyi koşucak bugün kazanmasını bekliyorum ilk atım o gelmezse 2 gelebilir6 gelirse en az 7 belkide 10 bile verir gelen para iyidir hep kayıp adamın sinirini bozuyor
Aynen 126 bin aldım o günGeçen seferde ikimiz son ayağa gelmiştik sende demirbey tekti bende şahsekin sen aldın 100 bin para
Muchaco çok süratle bindirmezse tempoyu 6 bu sefer 9u geçer6 da gelebilir çok iyi koşucak bugün kazanmasını bekliyorum ilk atım o gelmezse 2 gelebilir
Onun arkasına yatıcak zaten viraja yakın basıp gitcek yavaş gitcek yarış 6 bugün 9’u her türlü geçicekMuchaco çok süratle bindirmezse tempoyu 6 bu sefer 9u geçer
2 de yarış gördü galopları felan da çok iyi o da gelebilirOnun arkasına yatıcak zaten viraja yakın basıp gitcek yavaş gitcek yarış 6 bugün 9’u her türlü geçicek
Bide çok süprizde harveywllbanger diye Bi at var bugün zor ama takip edin o atı2 de yarış gördü galopları felan da çok iyi o da gelebilir
Yavaş tempoda kaçtı 6 nın işine geldi ama at yürüyemedi ağır pist istiyor demekki 6 cacık oldu senin altılı ama kazanmak iyidir bol şansMuchaco ya bak sen vay be