http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mossione // Kasa 750 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,666
25,249
113
Beyler hakikatli bişi sorucam Trabzon'a maç yapdıgı zaman fener oradaki olay sizce abartılı bir şekilde şike değilmiydi ?
O gol iptalini var iptal etmesi saçmaydı dost sadece hakem kendi görüp iptal etse belki bişey denmezdi ama varın müdahalesi yanlıştı aynısını fener atsa var devreye girermiydi o konuşulur

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,533
38,644
113
Kanka o p6 mıydı la sence şimdi top kamera da çok dengesiz gözüktü sırt kol ayrılma yeri tam diğer açıda çok farklı tabi
Kardeşim 2.5 üst lazım
Holi için fener kazanır lazım
Penaltıydı inş bi tane daha olmayan penaltı verirler gol lazım

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,026
2,290
113
At fener

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,964
1,187
113
O gol iptalini var iptal etmesi saçmaydı dost sadece hakem kendi görüp iptal etse belki bişey denmezdi ama varın müdahalesi yanlıştı aynısını fener atsa var devreye girermiydi o konuşulur
Girmezdi o var hakemi zaten eski iddacılardan ve hakemler fenerliydi o maçın böyle olacagı başdan belliydi ama fener Trabzon'a geldiğinde burası curcuna alanı olucak

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,666
25,249
113
Kardeşim 2.5 üst lazım
Holi için fener kazanır lazım
Penaltıydı inş bi tane daha olmayan penaltı verirler gol lazım
Kanka valla ben şimdi girdim forıma işten çıkarıldım tekrar işe geri alındım kafa dağınıktı bende diyorum bizim dostumuz niye fener tarafında neyse gol gelir bu maçta

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,026
2,290
113
Ulan fener

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...