- 26,837
- 14,164
- 113
DeğildiBeyler hakikatli bişi sorucam Trabzon'a maç yapdıgı zaman fener oradaki olay sizce abartılı bir şekilde şike değilmiydi ?
DeğildiBeyler hakikatli bişi sorucam Trabzon'a maç yapdıgı zaman fener oradaki olay sizce abartılı bir şekilde şike değilmiydi ?
Kanka o p6 mıydı la sence şimdi top kamera da çok dengesiz gözüktü sırt kol ayrılma yeri tam diğer açıda çok farklı tabiAmk geçende kaçırdı bu oe
Yine bu mala kullandırıyorlar olm delirmelik lan
Ne gibi varları izledin dimiDeğildi
Kumar gbi bagimlilik bu q takımı😂😂Valla feneri tutmak çok stresli ağa
Adamın suratına 1 metre mesafe var ve yaşanan olay gol olan iptalDeğildi
O gol iptalini var iptal etmesi saçmaydı dost sadece hakem kendi görüp iptal etse belki bişey denmezdi ama varın müdahalesi yanlıştı aynısını fener atsa var devreye girermiydi o konuşulurBeyler hakikatli bişi sorucam Trabzon'a maç yapdıgı zaman fener oradaki olay sizce abartılı bir şekilde şike değilmiydi ?
Kardeşim 2.5 üst lazımKanka o p6 mıydı la sence şimdi top kamera da çok dengesiz gözüktü sırt kol ayrılma yeri tam diğer açıda çok farklı tabi
Tek hata bu muydu peki sence paşa onauchu 2 sarıdan atilmaliydi gol olan pozisyon FB verilmedi daha bı ton pozisyon sayarm sanaAdamın suratına 1 metre mesafe var ve yaşanan olay gol olan iptal
Girmezdi o var hakemi zaten eski iddacılardan ve hakemler fenerliydi o maçın böyle olacagı başdan belliydi ama fener Trabzon'a geldiğinde burası curcuna alanı olucakO gol iptalini var iptal etmesi saçmaydı dost sadece hakem kendi görüp iptal etse belki bişey denmezdi ama varın müdahalesi yanlıştı aynısını fener atsa var devreye girermiydi o konuşulur
Sanada bol şans bilader@mossione senin kupon sonuçlanmış benim kupon uzatmalara gitti diye bekliyorum hala uzatmaların bitmesini aek -fener
Kanka valla ben şimdi girdim forıma işten çıkarıldım tekrar işe geri alındım kafa dağınıktı bende diyorum bizim dostumuz niye fener tarafında neyse gol gelir bu maçtaKardeşim 2.5 üst lazım
Holi için fener kazanır lazım
Penaltıydı inş bi tane daha olmayan penaltı verirler gol lazım
Reis ortada birden fazla şike var feneri şampiyon edecekler bakda görTek hata bu muydu peki sence paşa onauchu 2 sarıdan atilmaliydi gol olan pozisyon FB verilmedi daha bı ton pozisyon sayarm sana
Eşek fenerAt fener