- 10,004
- 2,285
- 113
Fenerbahçe at lan böyle takımın ben
Hayırlısı skma canınıReis ortada birden fazla şike var feneri şampiyon edecekler bakda gör
mossenin şansı yaver gitti bende 179.5 almıştım onun kuponu görüp geldiSanada bol şans bilader
Ne alaka aynı işe mi laKanka valla ben şimdi girdim forıma işten çıkarıldım tekrar işe geri alındım kafa dağınıktı bende diyorum bizim dostumuz niye fener tarafında neyse gol gelir bu maçta
Hasta etti Ali Koç gitmedikce cenabetlik bitmezEşek fener
Maşallah daim olsun kardesm ✋mossenin şansı yaver gitti bende 179.5 almıştım onun kuponu görüp geldi
Dayı yıllardır hakemler frnerli yıllardır fener şampiyon olamıyor şu algıyı salın bir Trabzon maçında gol iptali doğru karar hava topunda dirsek teması var mı var bitti. Fenerin çizgiyi geçen topu var kontrolüne rağmen verilmedi mi verilmedi bitti devamkeReis ortada birden fazla şike var feneri şampiyon edecekler bakda gör
Reis sende sıkma canını boşver biz ağzımızı görüyoz onlarda cebleri doluyor kısa ve net 😊Hayırlısı skma canını
Fener ağır lose 😊Dayı yıllardır hakemler frnerli yıllardır fener şampiyon olamıyor şu algıyı salın bir Trabzon maçında gol iptali doğru karar hava topunda dirsek teması var mı var bitti. Fenerin çizgiyi geçen topu var kontrolüne rağmen verilmedi mi verilmedi bitti devamke
Roll gelir desene hahahahahmossenin şansı yaver gitti bende 179.5 almıştım onun kuponu görüp geldi
Canını sen skyorsn paşa biz değil ki 😂😂Reis sende sıkma canını boşver biz ağzımızı görüyoz onlarda cebleri doluyor kısa ve net 😊
Reis ben böyle şeylere can sıkmamki sadece soru yönettim başka bişi yok 😊Canını sen skyorsn paşa biz değil ki 😂😂