Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Haciz

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Seni her aradıklarında telefon özelliğinden ses kaydını başlat ve kayıt al . Seni tehdit edemez yanlış bilgi veremez . Git direk dava aç. 150 bin olan borcu 10 bine bile kapatırlar. Elinde ki koz ile
Ciddi olurmu hocam öyle bidaha aradıklarında ses kaydı alsam mahkemeye versem 150 bin borcu ucuza kapatirlarmi

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
844
293
63
Ciddi olurmu hocam öyle bidaha aradıklarında ses kaydı alsam mahkemeye versem 150 bin borcu ucuza kapatirlarmi
Normalde de 40 a 50 ye kapatırlar. Ama sen ses kaydı al tehtidleri ağır baskıları kaydet bu söylediklerimizi dava ediyorum de nasıl kapında yatacaklar gör. Koz olarak kullan . Tecrübe var burada . Sen asla sinirli ve kötü laf soyleme

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
10
8
Dostlar 150 binlira toplamda icra borcum var bugün avukat aradı beni hisseniz olduğu daire gözüküyor onu satacaz dedi ama şöyle bir durum var benim pay sahibi yani hissem olduğu evin tapusu annemin üstüne senelerdir annemde hayatta cok şükür bende hariç 1 kardeşim daha var şimdi avukat satabilirmi bu daireyi ?
Kardeşim satamaz rahat ol
Ama keşke haciz koymadan annene yada kardeşlerinden birine devretseydin
Benimde başında vardı böyle bir şey
Dedem öldü geçen sene babam olmadığı için köyde tarla vardı ev vardı bize geçti
8 parca
Hemen gidip anneme devrettim
Sende bak haciz yoksa devret
Yoksa hep kafanda kalır
Ama satamaz rahat ol
Çünkü miktar az ev nerde bilmiyorum ama nerde olursa olsun şu devirde 2-3 milyon vardır en az
Sadece senin olsa bile 150 için 3 milyonluk ev sattirna diye bir dünya yok

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,762
113
Kardeşim satamaz rahat ol
Ama keşke haciz koymadan annene yada kardeşlerinden birine devretseydin
Benimde başında vardı böyle bir şey
Dedem öldü geçen sene babam olmadığı için köyde tarla vardı ev vardı bize geçti
8 parca
Hemen gidip anneme devrettim
Sende bak haciz yoksa devret
Yoksa hep kafanda kalır
Ama satamaz rahat ol
Çünkü miktar az ev nerde bilmiyorum ama nerde olursa olsun şu devirde 2-3 milyon vardır en az
Sadece senin olsa bile 150 için 3 milyonluk ev sattirna diye bir dünya yok
Eywllyreis

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
Dostlar 150 binlira toplamda icra borcum var bugün avukat aradı beni hisseniz olduğu daire gözüküyor onu satacaz dedi ama şöyle bir durum var benim pay sahibi yani hissem olduğu evin tapusu annemin üstüne senelerdir annemde hayatta cok şükür bende hariç 1 kardeşim daha var şimdi avukat satabilirmi bu daireyi ?
Satamaz kardes ancak veraset ilaminda adi gecen kisileri tespit eder mirasin borctan dolayi bolusulmesi icin dava acar cok uzun surer bence seni korkutmaya calismis ama kanuni olarak ugrasirsa dort bes sene sonra tahsilati yapmak icin konu miras mulku satisa cikarabilir

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
10
8
Ayrıca sana gurme bir bilgi internette bulamazsın
Verilmiş karar var içtihat diyorlar
Kânun değil Yani
Ama bir hakim vermiş böyle bir karar o da içtihat olmuş
Brüt Asgari ücretin 5 katından az sa borcun haciz yapamaz senin hiç bir şeyine
Yani koyar da
Sen avukat tutup dava açsan
O kararı sunsa avukatın kaldırmak zorunda
Ama seni arabulucuya gönderip anlaşıp takvim yapıp öde der
Hiç korkma rahat ol
Ararsa de ki ayda 2 bin ödeyebilirim borcu sabitlersen hatta bunu yaz ona whatsapptan falan
Yarın bir gün mahkemelik olursan sunarsın bunu
Elimden gelen bu dersin
Sen mahkeme de hakli olursun
Ben 3 sene uğraştık bu işlerle amk 😀

casablanca1

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
35
10
8
Satamaz kardes ancak veraset ilaminda adi gecen kisileri tespit eder mirasin borctan dolayi bolusulmesi icin dava acar cok uzun surer bence seni korkutmaya calismis ama kanuni olarak ugrasirsa dort bes sene sonra tahsilati yapmak icin konu miras mulku satisa cikarabilir
Öyle bir kanun yok ki la iyi uydurmuşsun
Mirasci ya ne adamın borcundan 😀

hmmtdndr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
416
63
Kardes avukatlarin en buyuk olayi bu korkutmak hicbirsey yapamazlar seninle ilgili mahkeme izni olmadan arastirmada yapamazlar suç yani. Arkadasin dedigi gibi ses kaydi al zaten onlar hemen tehdite baslaraddi manevi tazminat davasi ac psikolojimi bozdular diye. Bana avukatlar acmisti dava ben ifade verdim tehdit ettiler anlasmata gitmediler diye hakim avrupa onsan haklarina aykiri diye davayi ben kazandim tum faizi sildi hakim dosya masraflarini faizleri herseyi avukatlik burosuna yikti. Sonra avukatlaik burosu beni aradi bir nazikler anlatamam uzlasmaya gitmeye calistilar bu seferde ben ters yaptim odemiyorum dedim 7 sene oldu hala odemiyorum:)