- 4,024
- 1,764
- 113
Yani ozaman avukat niye öyle diyor reis hissen gözüküyor diyor anlamadm annem hayatta babamda
Tapu annesinin üzerine olduğunu söyledi.Hissem var diyosun Hissem, tapu üzerinde Hissen varsa kağıt üzerinde senin hissene haciz koyar. Hissem var dediğin ailenin malı olduğu için hissem var diyorsan resmiyette bir hakkın yoksa bişey olmaz.
Bende avukatın konuştuğu adamın tehdit ettiği arama kaydı var , sizin konuşmanızı kaydettim dava açacağım dedim. O gün bugündür aramıyor. Sende atar gider yap sorun olmazKral bugün aradı mafya gbi konuştu o çocuğu neler diyor satacaz da edecezde
Reis biktirdilar ya harbiden bide diyo hapis cezası yatarsın odemezssen diyor kafayı yemişSatamaz gözünÿ korkutmaya çalışmış sadece
Öyle yapacam reis artık biktirdilarBende avukatın konuştuğu adamın tehdit ettiği arama kaydı var , sizin konuşmanızı kaydettim dava açacağım dedim. O gün bugündür aramıyor. Sende atar gider yap sorun olmaz
Hissem olduğu yazıyor dikkatli okursan.Hissem dediği ailesinin malı olduğu için öyle diyor o zaman bişey olmaz.Tapu annesinin üzerine olduğunu söyledi.
Hisse sahibi olmasıda imkansız Tapu annesinin üzerine ise
Reisim avukat herboku görüyorHissem olduğu yazıyor dikkatli okursan.
Aga avukat demiş onu oda öyle düşünmüş..Hissem olduğu yazıyor dikkatli okursan.
İçin rahatladı diye ödememezlik yapma parça parça eline geçtikçe ödeDostlar içimi rahatlattiniz saolun
Avukat seni yemliyor güzel kardeşim sen de olayı düzgün anlatamıyorsun. Senin Hissen falan yok şu an. Benim hissem diyerek ortalığı karıştırıyorsun. Tapu komple annenin üzerine. Senin üzerine toplu iğne yok. Bişey olmaz pozisyon temiz devamReisim avukat herboku görüyor
Benim 3 icram var 1 tane bile avukat daire için hissen var diyemez biri dedi evinde eşya bırakmam dedi 2 sene sonra ödedim bir bok yapamadı..Avukat seni yemliyor güzel kardeşim sen de olayı düzgün anlatamıyorsun. Senin Hissen falan yok şu an. Benim hissem diyerek ortalığı karıştırıyorsun. Tapu komple annenin üzerine. Senin üzerine toplu iğne yok. Bişey olmaz pozisyon temiz devam
Anlatamıyorum ben herhalde ya da seninle anlaşamadık. Avukat bunların ailesinin evine bunun ailesinin evi olduğu için senin Hissen var demiş. Bu da garibim olayı bilemediği için annemin üzerine olan ev sonuçta onlardan bana geçecek benim de hissem var diyerek avukat satar mı acaba diyerek korkuya kapılmış kendisinin hissem dediği yer biraz kafa karıştırmıştı kağıt üzerinde şu an herhangi bir hakkı yokmuş o yüzden şimdilik çalışırsa maaşına haciz gelir.Benim 3 icram var 1 tane bile avukat daire için hissen var diyemez biri dedi evinde eşya bırakmam dedi 2 sene sonra ödedim bir bok yapamadı..
Güzel kardeşim, ben seni anladım kendi olayımı söyledim 🙄🤦♂️😅Anlatamıyorum ben herhalde ya da seninle anlaşamadık. Avukat bunların ailesinin evine bunun ailesinin evi olduğu için senin Hissen var demiş. Bu da garibim olayı bilemediği için annemin üzerine olan ev sonuçta onlardan bana geçecek benim de hissem var diyerek avukat satar mı acaba diyerek korkuya kapılmış kendisinin hissem dediği yer biraz kafa karıştırmıştı kağıt üzerinde şu an herhangi bir hakkı yokmuş o yüzden şimdilik çalışırsa maaşına haciz gelir.
Peki.Güzel kardeşim, ben seni anladım kendi olayımı söyledim 🙄🤦♂️😅
Şerh düşerek tapu 1 kişiye verilebilir alım esnasındaTapu annesinin üzerine olduğunu söyledi.
Hisse sahibi olmasıda imkansız Tapu annesinin üzerine ise
Ben de bunu anlatmak istedim benim hissem diyerek ortalığı bulandırıyor arkadaş belki annesi mirastan pay bile bırakmayacak vatandaşa 😅Annene ait bir tapu ve annen hayatta ise sen nasıl pay sahibi oluyorsun dostum.Sen daha vefaat olmadan kendi kafanda aile mülkünü paylaşmışsın planlar yapılmış köfteci dükkanı araştırılmış.
senin pay sahibi olabilmen için vefaat olması gerekir.annene ebeveynlerinden miras kalmışsa bile sen pay sahibi olamazsın.
Ha alım esnasında şerh düşerek seni hissedar olarak yazmışlarsa geçmiş olsun evi satabilir borcu kesip kalanı tapudaki hissedarlara payı oranında iade edebilir.
Bi şekilde sende parayı koparmaya çalışıyor işte her türlü çamura başvurmaya çalışıyor sonuçta birisi sana 150 bin taksa sen de adamdan paranı alabilmek için her şeyi yaparsın banka da avukatlar aracılığı ile bu yollara başvuruyor öyle düşün.Reis biktirdilar ya harbiden bide diyo hapis cezası yatarsın odemezssen diyor kafayı yemiş