Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Haciz

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Dostlar 150 binlira toplamda icra borcum var bugün avukat aradı beni hisseniz olduğu daire gözüküyor onu satacaz dedi ama şöyle bir durum var benim pay sahibi yani hissem olduğu evin tapusu annemin üstüne senelerdir annemde hayatta cok şükür bende hariç 1 kardeşim daha var şimdi avukat satabilirmi bu daireyi ?
Avukat benim y... yesin neyi satiyo ayakkabımı satiyo o cocuna bak şikayet ibneyi

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,346
7,713
113
Dostlar 150 binlira toplamda icra borcum var bugün avukat aradı beni hisseniz olduğu daire gözüküyor onu satacaz dedi ama şöyle bir durum var benim pay sahibi yani hissem olduğu evin tapusu annemin üstüne senelerdir annemde hayatta cok şükür bende hariç 1 kardeşim daha var şimdi avukat satabilirmi bu daireyi ?
Avukat alacaklarına istinaden satışa çıkarabilir

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Annene ait bir tapu ve annen hayatta ise sen nasıl pay sahibi oluyorsun dostum.Sen daha vefaat olmadan kendi kafanda aile mülkünü paylaşmışsın planlar yapılmış köfteci dükkanı araştırılmış.

senin pay sahibi olabilmen için vefaat olması gerekir.annene ebeveynlerinden miras kalmışsa bile sen pay sahibi olamazsın.

Ha alım esnasında şerh düşerek seni hissedar olarak yazmışlarsa geçmiş olsun evi satabilir borcu kesip kalanı tapudaki hissedarlara payı oranında iade edebilir.
Yok baba nereye satiyo hissel tapuyu saçmalamayın ev satılır haciz duser

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,451
479
83
Annenin üzerine alınmış ev tapu annenin üzerine ne satıyor bir şey alamayacağını bildiği için esiyor gürlüyor bir bol olmaz anne vefat edince sıkıntı olur ama avukat becerikliyse

gamebred

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
140
83
28
hukuk bürosunda borçluları arıyorum, işim bu . seni arayanlar avukat değil önce bunu bil benim gibi sıradan adamlar.
arsanı satamazlar ancak korkuturlar. şikayet et, aileni arıyorlarsa cimerden kvkk şikayeti yap. bddk şikayeti yap (eğer banka borcuysa)
sana yemin ederim bir iki gun sonra seni arayıp 150.000 lik borcunu sıfır faizle taksitlendirecekler :)

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
319
157
43

bi bok yapamaz 500k borcum vardi 5 sene hepsi bekledi banka ise borcun yapamaz ama kisiye filansa bilemem

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Annenin üzerine alınmış ev tapu annenin üzerine ne satıyor bir şey alamayacağını bildiği için esiyor gürlüyor bir bol olmaz anne vefat edince sıkıntı olur ama avukat becerikliyse
Hiç bı s.... Yapamaz hisseli tapuyu y... Satar satis olur şerh düşerlr haciz kesilir satışta diğer malikler onay vermeden Cumhurbaşkanı gelsin satamaz

Gnyckmk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
166
63
28
Reis o çocuğu avukat sürekli arıyor tehditler vesayre şikayet edecem en sonunda gavati yok satarız siz bekleyin laflar
O avukat degil yaninda asgeri ucrete calisan bir amele . Tehdit edip para koparmaya calisiyor . Sen onu cimere yaz . Ara hatta simdi sizi tehdit etmekden cimere sikayet ettim de . Dahada arayamazlar. O evide satamazlar rahat ol

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
O avukat degil yaninda asgeri ucrete calisan bir amele . Tehdit edip para koparmaya calisiyor . Sen onu cimere yaz . Ara hatta simdi sizi tehdit etmekden cimere sikayet ettim de . Dahada arayamazlar. O evide satamazlar rahat ol
Bidaha ariycaktir kesin hocam ozaman kayda alacam

agabey

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
23
8
Senin üzerineysede satamaz anlaşmaya varıldığı sürece

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,427
666
113
Başını satar. Hipotekli değil bir şey değil annen sağ senin borcunla alakası olamaz. Şikayet bile edebilirsin o avukatı