http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Midas 300 TL Hediye Deneme Bonusu

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
239
43
Bir tanesi çekmini atmış 2 aralık aq çektim diyenler 1 hafta öncesinden çekmiş şartları değişti kesin cunku para yatırmadan adamlar zaten 311 ekledi

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,165
1,170
113
Bir tanesi çekmini atmış 2 aralık aq çektim diyenler 1 hafta öncesinden çekmiş şartları değişti kesin cunku para yatırmadan adamlar zaten 311 ekledi
Bence forumdan paylaşır paylaşmaz şartlar değişti bişey paylaşıldığı zaman millet ana baba kardeş karı kız sevgili sulalesiyle üye oluyor 1 kişiden 50 kişi çıkıyor nerden baksan 1 milyon kişi saldırmış oluyor adamlar hemen kalp krizi geçirip değişiyorlar 🤣

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,305
5,086
113
Midas daha önce de paylaşıldı, konusu vardı belki silinmiştir, yine aynı terane olmuştu, durup durup kabuk tutmuş yarayı kaşıyorsunuz , konu açmadan önce Forum arama kısmını kullanın

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
615
293
63
Site elemanı abi düşmeyin. 50 TL yi atınca sizi engelliyor . 50 yi 3 e boluyorlar 37.5 . Geri kalan 12.5 ne oluyor onu çözemedim

kalpszzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
402
83
Ee bende .0 80 kuruş yatırdım banada aynısı 333 verdi bisi yaramıyor kullanmıyorsun sanal canım benim 🤣
bu midas mevzusu doğru ,boş yere çamur atmayın, net hatırlamıyorum belki bir yıl da olmuş olabilir ,aynı şekilde çekim yaptım, hala devam ediyo demekki

Sinanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
91
28
30 gün boyunca blokeli kalıyor başta yazan bir arkadaş olmuş hemen çekilmiyor yani bilginiz olsun

KoMuTaNgld

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
5
18
Hesap varmış kimlik doğrulaması yaptım verirmi acaba