- 2,165
- 1,170
- 113
Hiç sorma kimlik te gitti birde canlıya bağladılar karı çıktı çingene gibi çıktık 🤣50tl atarken bide 6 tl havale ücreti verdim 😀
Hiç sorma kimlik te gitti birde canlıya bağladılar karı çıktı çingene gibi çıktık 🤣50tl atarken bide 6 tl havale ücreti verdim 😀
EeReis sana verdiler dimi 300 tl gözüküyor o btc onu bozdurduktan sonra Türk lirasına çevirince ana bakiyene geçiyor zaten anlatayım sıkıntı yokta
Dekontu gösterseneEmin misin sanal olduğuna çekmediğim şeyi neden paylaşayım ki banka dekontunu görmek istersen sorun değil
Dekontu göstersene
Bence forumdan paylaşır paylaşmaz şartlar değişti bişey paylaşıldığı zaman millet ana baba kardeş karı kız sevgili sulalesiyle üye oluyor 1 kişiden 50 kişi çıkıyor nerden baksan 1 milyon kişi saldırmış oluyor adamlar hemen kalp krizi geçirip değişiyorlar 🤣Bir tanesi çekmini atmış 2 aralık aq çektim diyenler 1 hafta öncesinden çekmiş şartları değişti kesin cunku para yatırmadan adamlar zaten 311 ekledi
Link ne 🤣Midas yazın girin awk s1k gibi link istiyonuz
bu midas mevzusu doğru ,boş yere çamur atmayın, net hatırlamıyorum belki bir yıl da olmuş olabilir ,aynı şekilde çekim yaptım, hala devam ediyo demekkiEe bende .0 80 kuruş yatırdım banada aynısı 333 verdi bisi yaramıyor kullanmıyorsun sanal canım benim 🤣
Uğraşma cekemiyorsunHesap varmış kimlik doğrulaması yaptım verirmi acaba