http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Midas 300 TL Hediye Deneme Bonusu

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
25
18
BU AMINA KODUMUN LİNKİNİ KİMSE VERMEDİ Kİ BAKALIM BİZDE

elifcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
108
43
Olmuyor ki 50 TL yileme yaptım izin vermiyor çekime yok mu yardimci olabilecek

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,943
5,974
113
Arkadaşlar çekim yok kimse boşuna uye olmasın arkadaş kaç defa yazdık neden hic yorumları okumuyorsunuz halen nasil çekicem diye soruyorsunuz @Shellac sana zahmet konu kilit

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
404
83
Arkadaşlar çekim yok kimse boşuna uye olmasın arkadaş kaç defa yazdık neden hic yorumları okumuyorsunuz halen nasil çekicem diye soruyorsunuz @Shellac sana zahmet konu kilit
Çekim var insanları yanlış yönlendirme daha üye olurken yazıyor 30 gün sonra çekim yapılabilir diye. Biz anında kısa yolu var mı diye soruyoruz

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,177
2,049
113
ben geçen burda bunu konu açtım kimse siklemedi 9 dolar a yakın bişey veriyor onu bozup direkt tl çekebiliyorsun

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
25
18
Boşver reis 😂😂😂 insanda zeka olmayınca
nerde yazıyor kardeşim play store ile bulabilirsiniz diye aç köpek kim para çekmenin peşinde ben sadece burda muhebbeti dönüyor nedir ne değildir diye bakmak için söyledim yoksa siizn gibi 3 5 kuruş paranın peşinde değilim ben bu güne kadar aldığım deneme bonuslarının hiç birisinden tek bir kuruş çekmedim

kayhan007

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
25
18
Boşver reis 😂😂😂 insanda zeka olmayınca
nerde yazıyor kardeşim play store ile bulabilirsiniz diye aç köpek kim para çekmenin peşinde ben sadece burda muhebbeti dönüyor nedir ne değildir diye bakmak için söyledim yoksa siizn gibi 3 5 kuruş paranın peşinde değilim ben bu güne kadar aldığım deneme bonuslarının hiç birisinden tek bir kuruş çekmedim

recentgod37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,348
691
113
çekmeyecen madem niye alıyon müdür