- 464
- 149
- 43
hocam 1x de canli destege spor kodu isteyince veriyolar mi engellemislerdi seni250 tl 10 kuruştan 2500 kişi yap herkes Aç uyusun😀
hocam 1x de canli destege spor kodu isteyince veriyolar mi engellemislerdi seni250 tl 10 kuruştan 2500 kişi yap herkes Aç uyusun😀
Yetısemırum kanka bankodan sıra al 😀Ula metin para dağıtmış biz nasiplenememişiz
Ortaklık yangın yeri derdine bak 🤣🤣 konsey dagıldı iki kişi ayrıldı cok kötü bi gündü allah bidaha göstermesin🤣🤣🤣Ula metin para dağıtmış biz nasiplenememişiz
Bi dahakine yerimi rezerve et kanka kuponlar patladı bu gece aç uyuyacam ama idare edebilirim bu geceyi 😆Yetısemırum kanka bankodan sıra al 😀
Noldu ben kaçırdım bunları hepOrtaklık yangın yeri derdine bak 🤣🤣 konsey dagıldı iki kişi ayrıldı cok kötü bi gündü allah bidaha göstermesin🤣🤣🤣
7. Sayfadan devamNoldu ben kaçırdım bunları hep
Kanka yukarda yazmış adam kemik. Kadro diye sen kemik değil ilik kadrodaysan vermioUla metin para dağıtmış biz nasiplenememişiz
Marley ve mülayim benim burda gördüğüm en doğru 10 kişiden ikisidir. Metini de severim. Ufak çaplı anlaşmazlık vardır. Tartışmaları yersiz buldumKanka yukarda yazmış adam kemik. Kadro diye sen kemik değil ilik kadrodaysan vermio![]()
Marley ve mülayim benim burda gördüğüm en doğru 10 kişiden ikisidir. Metini de severim. Ufak çaplı anlaşmazlık vardır. Tartışmaları yersiz buldum
[/QUOTE
Bende cok üzüldüm içim parcalandı umarım düzelir🤣🤣
🤣🤣kurt kışı geçirir ama yediği ayazıda unuturmuş. Çünkü kurt alzaymır olmuş
Siz devlet erkanindan değerli bir büyüğümüz müsünüz acaba?Valla kral burda bi başkasının tartışmasına iyi niyetle bile dahil olunmaz ben onu anladım. Kendi meselem değilse sağduyu çağrımı yapar geçerim
Yapılır yapılır bir kavga çıkarında dökeyim herkesin kirli çamaşırlarını pusudayımValla kral burda bi başkasının tartışmasına iyi niyetle bile dahil olunmaz ben onu anladım. Kendi meselem değilse sağduyu çağrımı yapar geçerim
Kara kaplıyı çıkarıp masaya vur enişte bi ara yapalım bunuYapılır yapılır bir kavga çıkarında dökeyim herkesin kirli çamaşırlarını pusudayım